PUBLICITAT

Ayala, Moisés i Ferré, en el punt de mira de l'UE Santa Coloma

  • L'internacional ha de decidir aquesta setmana si segueix en l'FC Andorra o fitxa per l'equip de la lliga
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Ayala, amb la samarreta tricolor, lluitant per una pilota a Aixovall Foto: ÀLEX LARA

Els clubs de la Lliga aposten fort i com a conseqüència d'això minven l'FC Andorra. A més de la retallada que ha fet el club tricolor amb 11 baixes –fins el moment–, ara podrien ser algunes més ja que l'UE Santa Coloma està en contacte amb Ayala, Moisés San Nicolás i Marc Ferré per incorporar-los. El primer s'ho està pensant, mentre que els altres dos tenen clar que no continuaran en l'equip que dirigeix Justo Ruiz.

De fet, Marc Ferré era un dels descartes del tècnic andorrà, juntament amb Ilde Lima, Manolo Jiménez, Òscar Sonejee, Xavi Andorrà, Víctor Bueno, Cristopher Pousa, Txus Rubio i els porters Germán i Andrés. Moisés, per la seva part, comptava per a Ruiz, però finalment el jugador ha decidit canviar d'aires, i l'UE Santa Coloma està esperant que tant ell com Ferré tinguin la baixa de l'Andorra per incorporar-los, tot i que en cap cas seria per als partits de l'Europa League que ha disputar el club colomenc aquesta setmana i la vinent. «Em sap greu perquè són jugadors joves i jo els tenia molt en compte», va dir ahir Justo Ruiz referint-se a Moi i Ferré.

Pel que fa a Ayala, el cas és més particular perquè l'internacional continua indecís sobre el seu futur. Consultat per aquest rotatiu, ahir manifestava que encara s'ho estava pensant, mentre que des de l'UE Santa Coloma es considera que el fitxatge es durà a terme, i des de l'FC Andorra consideren que continuarà amb la samarreta tricolor. La decisió, per tant, és en mans del mateix Ayala, que es decidirà aquesta setmana.

LA BASE DE L'FC ANDORRA / Justo Ruiz va confirmar ahir que el seu equip té una base de jugadors a partir de la qual la intenció és «fitxar algú de fora». En la porteria, la incorporació de Ferran Pol i la confiança dipositada en Albert deixen tancada aquesta posició, mentre que pel que fa als jugadors, de moment Ruiz compta amb Àlex Sánchez, Peppe, Roch, Sebas, Xavi Gil, Riera, Ludo i Juli Sánchez, tot i que aquest és de vacances i encara no ha confirmat la seva continuïtat en el projecte per tornar a Primera Catalana.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT