PUBLICITAT

Ferran Teixidó i els Casal, a la Copa del Món de Val d'Isère

el periòdic
VAL D?ISÈRE

Ferran Teixidó, Òscar i Marc Casal competiran avui al segon Kilòmetre Vertical de Val d'Isère, puntuable per a la Copa del Món. La cursa de 2,9km de i 1.000m. de desnivell es disputarà a les 11.00h a Bellevarde. Després d'això, els germans Casal no descarten ser a la sortida de la Marató dels Cims de l'AUTV.

Carles Font, el seleccionador de la FAM, té bones expectatives pels atletes andorrans: «Crec que ho poden fer bé, Ferran fa el seu circuit i Òscar va fer una carrera molt bona aquest cap de setmana», en referència a la Travessa d'Encamp, on s'hi va imposar.

Ferran Teixidó que va classificar-se 6è al primer KV de la temporada a la Transvulcania canària, és capaç de tot, mentre que Òscar Casal se sent recuperat i molt animat: «És una cursa molt pendent, serà molt curta, molt explosiva». El calendari dels corredors andorrans és molt intens aquestes setmanes, ja que en quinze dies hauran competit en 4 o 5 carreres. Els Casal no descarten ser a la Marató dels Cims que es disputarà demà mateix a Andorra i serà puntuable per la Copa d'Andorra. «Em fa il·lusió, ja veurem si he recuperat» va comentar Òscar Casal. La setmana vinent, el 18 i 20 de juliol continua la Copa del Món amb la Vertical i SkyRace a Canazei.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT