PUBLICITAT

Schreiner renova per un any i amb opció d'un segon

  • Peñarroya havia demanat la continuïtat del base pel seu bon rendiment
R. M. S.
GIBRALTAR

Periodic
Thomas Schreiner. Foto: TONY LARA

Dijous Joan Peñarroya va ser renovat i presentat en públic com l'entrenador que iniciarà el projecte de l'ACB en el BC MoraBanc Andorra, i ahir va ser el base Thomas Schreiner qui va signar la seva continuïtat amb el club andorrà. L'acord entre les dues parts és per una temporada, amb opció d'una segona.

El MoraBanc va fer pública ahir la renovació d'un jugador que ha experimentat un creixement personal i esportiu en paral·lel al del primer equip. Va arribar al Principat fa dues temporades, i la seva lluita el dia a dia, el seu control dels partits, la seva direcció i un canell meravellós des de la llarga distància, han fet tot una macedònia que agradava des de fa temps Peñarroya.

El tècnic va demanar la seva continuïtat, i ara l'acord ja és realitat. Amb una temporada més al davant, la intenció de les dues parts seria mantenir el contracte fins una segona campanya, però aquesta queda com a opcional, en el que serà el debut del base austríac en la màxima categoria del bàsquet espanyol.

QUATRE JUGADORS JA EN PLANTILLA / Amb aquesta incorporació, ja són quatre els jugadors amb què compta el projecte de Peñarroya per a la temporada a la Lliga Endesa. Schreiner s'hi afegeix als Jordi Trias, Asier Zengotitabengoa i David Navarro, que per contracte tenien estipulada la seva continuïtat en cas que l'equip obtingués l'ascens a l'ACB, tal com va succeir.

ARA, A PER GREEN I BLANCH / El club treballa ara en els altres dos fronts de renovació que va demanar el tècnic Peñarroya. Es tracta del nord-americà Shaun Green i el català Marc Blanch. Tots dos compleixen amb els requisits de l'entrenador manresà. «Hem de tenir continuïtat», va dir el tècnic dijous, «i no crec que fos bo començar una nova temporada amb deu jugadors nous».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT