Sanza i Becerra s'imposen al Migfons

• Minero, la primera andorrana en la 7a posició

El Migfons d'Andorra, Campionat Nacional de 10km, va aplegar ahir més de 200 corredors –en van finalitzar 206– provinents la majoria de fora del Principat, però amb triplet andorrà en categoria masculina amb Marcos Sanza (CAVA) de vencedor amb 33min 05s, i la catalana Janeth Becerra (Slop.cat) guanyadora en dones amb 39min 41s.

La sortida des de l'Estadi Comunal va congregar expectació perquè també era la posada de llarg de Toni Bernadó, que competia a casa després d'un temps molt llarg de lesions i recuperació. Ahir va ser segon, per darrere de Sanza, a només 6 segons. En tercera posició masculina va finalitzar un altre corredor de casa, José Ferreira, de l'Amics d'Atletisme Andorra, que va completar els 10km en 34min 20s. Quart va ser Xavi Tomasa, de Berga (34min 56s i sumant 100 punts en la classificació del Championchip, que en la cita andorrana comptava doble), mentre que cinquè va acabar el corredor del Club Atletisme Assegurances Doval, Gerard Jove, amb 35min 15s.

En categoria femenina va vèncer Janeth Becerra amb 39min 41s, seguida de Sandra Sánchez (40min 39s) i Núria Ribalta (40min 55s). De les andorranes, la més ràpida va ser Rita Minero (Amics Atletisme), que va finalitzar en la 7a posició amb 43min 02s, mentre que Eli Missé va ser 10a amb 46min 18s i Dulce Casanova (Doval) 11a amb 47min 18s.