PUBLICITAT

L'FC Santa Coloma, amb «la il·lusió de deixar l'eliminatòria oberta»

  • Fortes mesures de seguretat per rebre el Maccabi de Tel Aviv en la segona ronda europea
R. MORA
ANDORRA LA VELLA

Periodic
El Maccabi, ahir a la gespa del Comunal, durant l'entrenament Foto: ÀLEX LARA

Seguretat per tot arreu, nervis com si cada jugador fos una possible víctima del terrorisme, cares serioses i homes armaris. El Maccabi de Tel Aviv es va entrenar ahir sobre la gespa de l'Estadi Comunal envoltat de fortes mesures de seguretat i donant pressa als fotògrafs que intentaven captar les instantànies de la sessió prèvia a l'enfrontament d'avui, a les 20.00 hores, amb l'FC Santa Coloma en el punt de mira per veure si pot continuar fent història. L'objectiu colomenc, en paraules del tècnic Richard Imbernón, és competir amb «la il·lusió de deixar l'eliminatòria oberta».

El Maccabi, entrenat per l'exblaugrana Òscar Garcia, arriba a aquest matx amb només quatre partits amistosos i poc rodatge, però el seu tècnic creu que estaran al nivell. Per part andorrana, Imbernón assumeix que els manuals del futbol diuen que l'equip superior sortirà en tromba per provar les mancances del rival, i per això també espera un partit «extremadament difícil», amb grans diferències «tàctiques i físiques». Amb tot, la il·lusió colomenca pel que s'ha fet fins ara amb l'eliminació del Banants armeni en la primer ronda, permet mantenir l'equip fidel a l'estil i encoratjat per fer front a una prova «molt dura». «El Maccabi és un equip del nivell d'un Primera Divisió d'Espanya», va assegurar el tècnic colomenc.

SENSE LIMA, REBÉS SERÀ EL CENTRAL / L'esquema serà similar a l'habitual, amb la intenció de buscar Iban Parra a dalt i intentar entrar pels extrems, però en defensa hi haurà una variació que afectarà al mig del camp també. Com que Ilde Lima es perd el partit per lesió, serà Marc Rebés qui haurà de baixar a la seva posició natural, mentre que Imbernón haurà de buscar-li un substitut en el centre del camp. «Rebés fins i tot ens aporta més de central», va indicar Imbernón, que va destacar la força mental del seu equip, molt unit després d'eliminar el Banants. «No renunciarem a l'atac», va afirmar Imbernón. «Hem de fer més petits els espais entre línies», hi va afegir. Avui l'equip espera «el reconeixement», va dir el tècnic, de l'afició.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT