PUBLICITAT

El Campionat d'Andorra començarà amb dues proves

  • Dissabte al matí serà la crono Ordino-la Coma, i a les 22.00h, la nocturna dels Dos Valires
 
planol RafaR. M. S.
ANDORRA LA VELLA

La 8a edició del Campionat d'Andorra contrarrellotge individual es disputa el pròxim cap de setmana amb dues proves que es faran el mateix dia. Dissabte 19 obriran la llauna dues cronos, una cronoescalada entre Ordino i la Coma d'Arcalís, i una crono plana per dins del túnel dels Dos Valires, amb trànsit tancat i dues voltes.

El Nacional de contrarrellotge es completarà amb una tercera cursa el 21 de setembre. Serà la clàssica pujada a Fontaneda, amb sortida des de Sant Julià, i un total de 6km d'ascensió. Aquesta cita, que tindrà un cost de 10 euros, estarà organitzada per l'Sprint Club Andorra-SCA, mentr que les dues que se celebraran el pròxim dissabte 19 de juliol seran a càrrec de l'Agrupació Ciclista Andorrana.

La crono entre Ordino i la Coma que obrirà el Nacional dissabte al matí (sortida a les 10.00h del primer corredor, i les inscripcions de 8.30h a 9.30h al poble d'Ordino), completarà 17km per a un màxim de 120 participants. El preu serà de 15 euros, i 10 per a la segona cita, la nocturna dels túnels, que començarà a les 22.00h. Les inscripcions es podran fer de 20.30h a 21.30h a la boca del túnel de la Massana.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT