PUBLICITAT

Graderia plena, reconeixement a l'equip

  • L'eliminació del Banants i la presència del Maccabi animen el públic, que omple el Comunal per donar suport a l'equip davant la presència d'il·lustres com Johan Cruyff i el seu fill Jordi, director tècnic del Maccabi
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Johan i Jordi Cruyff, ahir a la graderia de l'Estadi Comunal. Foto: ÀLEX LARA

L'FC Santa Coloma, a través de Richard Imbernón, demanava el dia anterior del partit un públic que tingués el seu reconeixement a l'equip que havia eliminat el Banants armeni en la primera ronda de la Champions. La veritat és que l'aspecte de la graderia del Comunal era maco, ple, tot i que l'ambient sorollós que s'esperava no va ser tant. Tot i mantenir la línia d'una afició més bé silenciosa, més observadora que no pas activa, sí que hi va haver pinzellades de crits i aplaudiments per repartir, sobretot al principi i al final del matx, i en alguna jugada puntual.

Això, en sí, és el reconeixement que el públic va oferir a un equip que ha mostrat en tres partits europeus la cara d'un bloc valuós i fet per competir. No és habitual veure un equip andorrà a Europa trenant jugades, habilitant jugadors entre línies defensives buscant l'àrea rival, i mostrant la capacitat per defensar, recuperar, tocar la pilota, mirar cap amunt i fabricar futbol.

Tot això ahir ho van observar des de la graderia no només els més de 500 espectadors que s'hi van acostar al camp, sinó també il·lustres com Johan Cruyff i el seu fill Jordi, director tècnic del conjunt israelià. També hi era la família del tècnic visitant, Òscar Garcia, amb la cara més coneguda del seu germà Roger, i per part andorrana la federació gairebé al complet amb el seleccionador nacional, Koldo Álvarez, que no ha perdut detall de cap dels partits europeus que han disputat els equips del Principat tant en Champions com Europa League, o l'absent Ilde Lima, que mirava els seus companys des de la distància, per culpa d'una lesió. No es preveu pròxima cita a casa per veure un equip a Europa fins d'aquí a un any perquè a Tel Aviv –o a on sigui: avui decidirà la UEFA– l'empresa serà difícil, però han estat tres setmanes de goig futbolístic.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT