PUBLICITAT

Poc premi per al futbol del Santa Coloma, que perd per la mínima

  • El Maccabi de Tel Aviv es veu incapaç de batre el conjunt colomenc, ben plantat al camp, fins el minut 62
R. MORA
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Marc Pujol intenta interceptar la pilota però Zahavi salva l'entrada, ahir Foto: ÀLEX LARA

Ben plantat, aquest FC Santa Coloma sap jugar a futbol de tu a tu a equips que són molt superiors. Ahir va ser una prova més i la confirmació que l'eliminació del Banants armeni fa una setmana va ser cosa de la feina ben feta. El Maccabi de Tel Aviv va intentar per activa i per passiva trobar el forat per marcar el més aviat possible, però no va ser fins el minut 62 quan es va trencar la xarxa de l'equip local. Richard Imbernón ha fet d'aquest conjunt un bloc amb el qual es pot somiar.

Tot i que s'esperava un Maccabi bolcat a l'atac en els primers minuts buscant obrir aviat la llauna, l'FC Santa Coloma va saber respondre amb una disposició tàctica perfecta al darrera, sense espais, amb concentració i seguretat, que va obligar els israelians a canviar constantment. El domini era altern: tan bon punt era el Maccabi qui tancava el Santa Coloma, com els colomencs aconseguien sortir del seu camp tocant i pujant amb perill. Als 13 minuts va ser Juvenal, des de la frontal, qui va provar, tot i que la pilota va sortir fora pel pal dret de Colinas. La resposta visitant va ser immediata forçant un còrner quan Dor Micha havia entrat tot sol a l'àrea d'Eloy Casals.

Cinc minuts després, era Rebés qui no arribava a rematar de cap un cop de cap d'un Parra que ahir agafava totes les pilotes aèries, i en el 27 el Maccabi, de contratac, tampoc no trobava el seu premi. L'alternativa era ara andorrana, quan una falta botada per la dreta va anar franca a Toscano, que de cap enviava fora tot queixant-se d'haver estat agafat de la samarreta. Però les ocasions colomenques no es van quedar aquí, perquè en el 37 Joel, que ahir va ser titular en la posició de Rebés, que havia caigut a la defensa en no ser-hi Lima per lesió, va recuperar una pilota en el centre del camp, va obrir a la banda, i de la combinació la pilota va acabar en peus de Parra que, tot sol des de la frontal va enviar un obús que Colinas va aturar en dos temps.

Gairebé així va acabar la primera part, amb l'Estadi Comunal pensant que, compte, el Santa Coloma estava fent una bona feina, mentre que el Maccabi tampoc havia mostrat una cara molt agressiva. Així, en la represa Parra va tornar a tenir la seva, de cap de córner botat per Juvenal, però la seva rematada no va estar ben dirigida. Això era en el 48, però en el 55 va arribar el primer gran avís visitant quan Zahavi no va encertar en rematar amb Eloy batut. I en el 62, el gol del Maccabi. Una centrada des de la dreta de Yeini trobava la continuïtat en Prica, que trencava el somni colomenc. A partir d'aquí el Santa Coloma va intentar mantenir el nivell físic, amb dificultats però sense enfonsar-se, i amb alguna jugada de mèrit. El premi havia estat minso per a l'esforç i el joc desplegat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT