PUBLICITAT

El moviment Podem Andorra prepara la primera assemblea

  • Totes les decisions de l'organització es prendran de forma col·lectiva
IMAR MARTÍNEZ
ESCALDES-ENGORDANY

El moviment polític Podem Andorra celebrarà demà a les 20:00 la primera assemblea a la Plaça del Poble d'Andorra la Vella. La convocatòria la va fer l'organització a través de la seva pàgina de Facebook, on també s'hi poden llegir les bases i els objectius, que segueixen els principis del moviment Podemos sorgit a Espanya i liderat per l'escriptor i polític Pablo Iglesias. La característica principal i diferenciadora respecte a la resta de partits polítics és que la pressa de decisions sempre es fa de forma assembleària, donant veu i vot a qualsevol persona que vulgui formar part del projecte.

A la primera assemblea Podem Andorra té la missió d'establir les bases del funcionament del projecte que aviat serà una realitat.

Principi de pluralitat / Des de l'organització es defineixen com un «grup de moviment ciutadà», on tothom té dret a veu i vot «amb independència de quin sigui l'origen, la nacionalitat, l'edat o la confessió»- A més, Podemo s'organitzarà en grups més petits als que anomenen Cercles i es formen segons temàtiques o parròquies per interessos comuns.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT