PUBLICITAT

Vinyes complirà «el somni» de córrer al circuit d'Spa

  • La presència de l'andorrà en l'Eurocup serà només per la cita belga
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Vinyes s'ajusta el casc, abans d'una sessió d'entrenaments Foto: FOTO ESPORT

Joan Vinyes tindrà l'oportunitat de competir per primera vegada en el mític escenari belga d'Spa el primer cap de setmana de setembre (dies 5, 6 i 7), formant part de la graella de pilots de l'Eurocup Seat León en el quart míting de la temporada.

Joan afronta el repte molt motivat i amb ganes de completar una bona actuació malgrat que la seva presència a la competició europea de la Seat León quedarà limitada a la cita d'Spa. «Competir a Spa sempre ha estat un dels meus somnis. Fins a aquest moment sempre que hi ha hagut una petita possibilitat d'anar a la pista belga no ha fructificat. En aquesta ocasió, espero poder gaudir d'un traçat que sempre m'ha semblat un dels més atractius per disputar proves automobilístiques. No em va costar gens decidir-me quan es va plantejar la possibilitat de córrer la León a Spa»

Parlar d'objectius és una cosa que queda en segon pla, però Vinyes creu que «sobretot» es tracta de «gaudir del cap de setmana en un escenari que fins ara només he vist per la tele». Ara bé, segons l'andorrà «un cop posats en matèria, no hi ha dubte que intentaré fer-ho tan bé com sigui possible i intentaré acabar les curses entre els millors. Cal tenir en compte que no restaré punts als pilots habituals de l'Eurocup i això t'allibera per lluitar entre els millors».

El circuit de Spa-Francorchamps té una longitud de 7,004km i està situat 50km al sud de Lieja (Bèlgica). Entre les seves característiques hi ha la rapidesa del traçat, els desnivells i, en un aspecte més incontrolable, la meteorologia. En estar situat enmig d'una zona molt boscosa, la pluja afecta alguna zona del circuit mentre que en d'altres l'asfalt es manté sec, cosa que complica la feina dels pilots a la pista.

El somni de Joan Vinyes començarà a fer-se realitat el 5 de setembre a partir de les 12.00h, moment en què es donarà inici a la primera sèrie de 30 minuts d'entrenaments lliures de la quarta cita de l'Eurocup Seat León 2014.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT