PUBLICITAT

La 2a edició del BWMF omple el Serradells

  • Hi participen clubs de Croàcia, Alemanya, Itàlia, Espanya i Gran Bretanya
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Un jugador arma el braç durant un matx al Principat Foto: ÀLEX LARA

La primera edició de l'Andorra Be Water My Friend Cup celebrada el setembre del 2013 va posar les bases a la continuïtat que a partir d'aquest cap de setmana tindrà una nova aventura del món del waterpolo al Principat. La piscina del Serradells acollirà al mig miler de persones que entre jugadors, acompanyants i cos tècnics es trobaran a la instal·lació, i al país, per seguir la competició. A aquesta cita hi assistiran equips provinents de països com Croàcia, Alemanya, Espanya o Gran Bretanya, de les categories infantil i cadet.

Hi haurà tres categories en aquest torneig: la infantil mixt, que inclou als joves nascuts a partir del 2001, la cadet masculina i la cadet femenina (1999). En totes les categories es disputarà primer una fase de grups i segons avancin els dies i les eliminatòries, l'infantil mixt entrarà en acció demà i finalitzarà el pròxim dimarts amb la final a les 20.00h. En la categoria cadet masculí, els duels de la fase de grups començaran dimecres, i finalitzarà dissabte dia 6. Aquesta categoria masculina es disputarà al mateix temps que la femenina.

CLUBS AMB CATXET / Al BWMF Cup competeixen clubs amb catxet internacional com ara el CN Barcelona o els italians de Salerno, el Possillipo, Cagliari o Bologna, però també el croata Mladost, o el britànic Sheffield.

XAVI CERRO, PRESÈNCIA ANDORRANA / La presència andorrana serà a càrrec de l'àrbitre Xavi Cerro, també jugador del CW Taurons d'Encamp, que ha entrat a la llista de col·legiats que dirigiran aquests partits oficials. Aquesta presència s'emmarca dins la continuïtat de la feina de Cerro per seguir escalant com a col·legiat en aquest esport.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT