PUBLICITAT

Fité i el jove porter Pinto, preconvocats circumstancials

I.MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Koldo Álvarez va fer pública ahir la preconvocatòria de la selecció de cara al debut en el Preeuropeu 2016 del pròxim dimarts contra Gal·les i en ella hi ha tres novetats: Marc Rebés, Oriol Fité i Victor Silveiro Pinto.

En el cas del primer, el central de l'FC Santa Coloma s'ha guanyat entrar en la primera llista per mèrits propis però en el cas dels altres dos, es tracta d'una preconvocatòria circumstancial. Pinto té 17 anys i només ha jugat dos partits internacionals amb la sub-17. Amb tot, està convocat amb la sub-21, que també té compromís de l'Europeu davant Eslovènia en uns dies, i després de fer pretemporada amb l'absoluta està en la llista com a tercer porter, «per si de cas», com va detallar ahir el seleccionador.

Fité també està en la llista de rebot. «Per prevenció», va apuntar Koldo. Perquè Maneiro i Marc Garcia tenen problemes físics, i Moisés San Nicolás és baixa per sanció.

La llista no contempla més sorpreses: José Antonio, Pol, Òscar, Ilde, Cristian, Emili, Jordi Rubio, Adri, Maneiro, Ayala, Marc Pujol, Márcio, Vales, Marc Garcia, Lorenzo, Peppe, Víctor Hugo, Ludo, Juli Sánchez, Moreno, Riera, Sebas i Toscano.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT