PUBLICITAT

Amàlia Vinyes vol deixar sentenciat el CER a Xerès

  • FCA, VPC, Lliga Nacional de futbol, Sant Julià i AHC acaben d'omplir l'agenda esportiva
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: FOTO ESPORT

La rutina de les competicions domèstiques, a l'espera del CV Andorra –debuta la setmana vinent–, ja és un fet. Tenen partit l'AHC d'hoquei patins, el VPC de rugbi, el Sant Julià de futbol sala o l'FC Andorra i la Lliga Nacional de futbol. És, també, el dia de la penúltima cita del Campionat d'Espanya de Resistència a Xerès, on Amàlia Vinyes vol deixar sentenciat dos títols que té a l'abast.

El Campionat d'Espanya de Resistència (CER) 2014 afronta la recta final aquest cap de setmana amb Amàlia Vinyes al capdavant de les classificacions de classe 1 (Cl1) i Divisió 2 (D2). Com va fer l'any passat, la pilot andorrana compartirà el volant del seu Seat León Racer amb el seu germà Joan al Circuit de Xerès, que és l'escenari de la penúltima cursa del calendari. La intenció és clara: aconseguir un resultat que els permeti afrontar sense urgències l'última cita de la temporada. Després de complir el cap de setmana passat amb els seus respectius compromisos –Amàlia a Monza en l'Eurocup i Joan a Llanes en l'Espanyol d'asfalt–, els germans Vinyes canviaran de xip per disputar la prova en la pista andalusa. Segons Joan: «És un circuit que coneixem bé, però fa temps que no hi disputem una carrera».

Amàlia arriba a Xerès amb un avantatge important al capdavant de les classificacions de Cl1, amb 19,2 punts de marge respecte el segon, i de la D2, amb 35,4 de matalàs; però ella fuig de les calculadores: «Queden molts punts en joc i no podem relaxar-nos. Com de costum en aquestes proves, l'hàndicap és un factor a tenir en compte en definir l'estratègia a seguir, tant en la prova que estàs disputant com en la següent. Caldrà veure com queden definides les graelles de sortida i serà important poder tenir solucions alternatives en el cas que el plantejament inicial no surti bé».

El CE Sant Julià encara no coneix la victòria després de dos partits en el grup 5 de la Tercera Divisió de futbol sala. L'equip de Talín Puyaltó, després de les taules amb Sant Cugat i Arrels a casa, juga per tercer cop seguit al Centre Esportiu lauredià, de nou l'escenari del partit contra l'Alheña (avui, 18.30 hores), un altre equip que encara no ha guanyat

L'FC Andorra buscarà defensar avui (16.30h) la condició d'invicte en la visita a Borges Blanques, que ha sumat els quatre punts que porta com a local. D'altra banda, en la Lliga Nacional s'intueix com a plat fort el derbi colomenc (12.00h) a Aixovall, on també juguen Ordino-Inter (14.00) i Encamp-Sant Julià (18.00). Al Comunal, Engordany-Lusitans (12.00).

L'Andorra Hoquei Club defensa el seu lideratge després de dues jornades en el grup 4 de la Segona Divisió Catalana. Amb dos victòries d'inici, empata a sis punts amb el Ripoll i el Taradell, i avui viatja a la pista del Navarcles (13.30 hores), equip que es presenta davant la seva afició i que només ha jugat un partit que ha perdut per golejada (15-2 a Olesa).

 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT