PUBLICITAT

Un abandó i un quart lloc ajornen el títol per a Madrid

  • Amàlia Vinyes viu amb Joan un cap de setmana accidentat al CER
EL PERIÒDIC
XERÈS

Periodic
Amàlia Vinyes, al volant del Seat León ahir al circuit de Xerès Foto: FOTO ESPORT

Tot i comptar amb el seu germà Joan, Amàlia Vinyes no va poder deixar sentenciat el Campionat d'Espanya de Resistència (CER) 2014 en la penúltima cita que es va disputar ahir a Xerès. Va ser una jornada plena d'infortunis: en la primera carrega, abandó obligat i en la segona un quart lloc que permet a la pilot andorrana continuar al capdavant de la classificació de la classe 1 amb quatre punts de marge i sense hàndicap acumulat.

En els entrenaments lliures, el principal objectiu era comprovar que al Seat León Racer no li quedaven seqüeles de la lluita al límit de les dues carreres disputades a Monza i tot es va desenvolupar amb normalitat fins que en la segona tanda va mostrar-se fins a tres vegades la bandera vermella per algunes sortides de pista i en els oficials Amàlia va ser quarta i Joan, el més ràpid.

En la primera carrera, però, van aparèixer els problemes. Només començar, Amàlia es va veure involucrada en un toc múltiple i va trencar el radiador del Seat León Racer que la van obligar a abandonar.

Els problemes es van poder resoldre per a la segona carrera, en la qual agafava el volant d'inici Joan. Una gran sortida el va permetre posar-se primer, però quan treia una recta de meta al segon, un pneumàtic se li va sortir de la llanta i va haver d'entrar al pit-lane per posar-ne una altra. Poc després, canviava el torn i aquestes dues passades pel box els van relegar a la quarta plaça: «Hi ha dies que tot surt a l'inrevés. Hem deixat gairebé tot l'avantatge que teníem acumulat de les carreres anteriors però encara depenem de nosaltres per aconseguir el títol. Dins d'un mes al Jarama [8 i 9 de novembre] no tindrem marge d'error», va indicar Amàlia.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT