PUBLICITAT

Laura Sallés es penja la plata en la Supercopa d'Espanya

  • L'andorrana disputa un bon torneig i només cau en la final, disputada de tu a tu, contra Alba López
EL PERIÒDIC
IRUN

Periodic
Foto: EL PERIÒDIC

Laura Sallés continua la seva preparació camí dels Jocs Olímpics de Rio i ho fa amb bons resultats. El passat cap de setmana la localitat basca d'Irun va acollir la Supercopa d'Espanya de judo, i l'andorrana va finalitzar segona després d'una molt completa competició.

Sallés va caure en la final contra Alba López, en un combat disputat de tu a tu entre les dues judoques, però que finalment es va endur l'espanyola gràcies a un ippon. Abans, però, l'andorrana s'havia desfet en vuitens de final de Marta Pujol amb un waza ari, mentre que en quarts de final va derrotar la portuguesa Filipa Almeida per quatre shidos. En semifinals va tornar a demostrar que era una de les candidates al títol. La rival ara era Melanie Chisarri, a la qual va vèncer amb dos waza ari que la van impulsar a la gran final.

Així mateix, Iván Llanos, en -60kg, va perdre el seu primer combat per ippon contra Adrián Imedio, mentre que a la repesca va guanyar per ippon a Joseph Barriga. Ja en la següent ronda de repesca va caure per ippon de seoi. Per la seva part, Iván García i Tarik El Almi, en -73kg, Karim Nsir en -90kg i Alda Babi no van aconseguir la victòria en cap combat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT