PUBLICITAT

Peñarroya: «Esperava fins i tot que ho faríem millor»

  • El tècnic del MoraBanc, satisfet però crític per la derrota
I.M.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto: TONY LARA

Joan Peñarroya ja va dir en el post partit del debut a l'ACB que acabava «satisfet» per la feina feta pels seus jugadors malgrat la derrota per 83-69 al Martín Carpena davant l'Unicaja de Màlaga. Ahir, de nou, va exterioritzar la seva «satisfacció» per la feina feta, «que no per la derrota», aclaria, però malgrat tot ahir va afegir un punt de crítica.

Tot i jugar contra un equip d'Eurolliga, el tècnic manresà no amaga que es va competir i que aquesta és l'única condició que ell no negocia, però de fet va anar més enllà i va assenyalar: «M'esperava fins i tot que ho faríem millor».

Potser ho diu pels últims cinc minuts, en els quals l'Unicaja va passar d'un marcador igualat a escapar-se per més de deu punts i sentenciar el partit, però realment el que vol és fer creure als seus jugadors que es pot guanyar a qualsevol equip de l'ACB: «Sabíem on anàvem i vam marxar d'allà amb la sensació de que podíem haver competit més», va indicar.

Sobre les causes de la derrota, tampoc va centrar-se en res concret. Més aviat un cúmul de circumstàncies, però unes quantes. L'explicació no té malbaratament: «Potser ha passat factura que molts debutaven en aquesta categoria, que 8.000 espectadors tiren... Ens hem d'acostumar a aquestes circumstàncies, que ho farem, però no vull que entrem en comparatives amb la pretemporada. Allò era una altra història. El diumenge era el dia que valia per nosaltres, no arribàvem cansats i no és normal cometre tantes pèrdues de pilota ni tenir un percentatge de tir de dos punts tan baix. Però quan remuntes dues o tres vegades i després et falta aquest punt per creure't que pots guanyar, això al final fa que més que una desconnexió física, sigui més un tema de cap».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT