PUBLICITAT

Carmona es perd el debut dels Isards

  • La Lliga Nacional de futbol posarà punt i final a dos dies amb una agenda frenètica
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

De tot i per a tots els gustos. Ahir va jugar el Cevalls, avui ho ha de fer el MoraBanc i demà l'FC Andorra té derbi a la Seu. Però aquí no s'acaba l'agenda d'un cap de setmana carregadíssim, que viurà l'estrena dels Isards a l'Estadi Nacional començant la fase de classificació per a l'Europeu del 2016, que reprèn la Lliga Nacional de futbol després dels partits de seleccions i que continua amb curses de muntanya o vòlei.

Els Isards rebien ahir la mala notícia de que Carmona ha patit un trencament muscular i cau de la convocatòria en detriment de Liam Jordan per al partit d'aquesta tarda (15.00 hores). Lituània, que ha baixat de la Divisió 2A, es presenta en el primer partit oficial a l'Estadi Nacional com el rival a batre però és assequible.

l Sant Julià posarà a prova en la quarta jornada un Ordino (Comunal, 12.00 h.) que aquest curs vol colar-se en el play-off pel títol. A la mateixa hora Inter-UE (Aixovall), a les 15.00h FC Santa Coloma-Engordany a Alàs i per tancar la jornada, Lusitans-Encamp a les 18.00 h. a Aixovall.

Dos esports típics d'estiu tindran presència també aquest cap de setmana. D'una banda hi ha el Cross Vertical, que és la vuitena i última cita de la Copa d'Andorra de curses de muntanya i de l'altra hi ha la Pujada Canillo-Montaup en esquí de rodes (10.00 hores). D'altra banda dissabte hi ha partit de l'Enfaf al camp de l'AEM a les 15.30 hores, el filial del MoraBanc juga a Martorell (16.00h.), el Club Vòlei Encamp rep al Lycée el Manresa (18.00 hores) i demà l'UrbanGym viatja a Torelló (12.00 hores) i el VPC femení s'estrena a l'Estadi Nacional en la categoria de Promoció en un torneig contra el Decazeville, el Gaillac i el Castre, a partir de les 14.00 hores.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT