PUBLICITAT

Justo: «No parlaré d'altres coses, hi ha un duel important»

  • El tècnic fuig d'opinar sobre el «crèdit mínim» que, segons el president, té a la banqueta
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Justo i Lucendo xerren amb España a Aixovall, l'estiu de l'any passat Foto:TONY LARA

L'Assemblea General Ordinària que va celebrar l'FC Andorra el dijous a la nit no ha fet més que generar un xiuxiueig nerviós en el vestidor. Les sorprenents paraules del president, Lluís España, concedint a Justo Ruiz un «credit mínim» i avisant mitjançant els socis que si perd dos partits seguits «segur que hi haurà canvis», no han sentat gens bé al tècnic del conjunt tricolor.

De fet, ahir al matí el president va voler anar a visitar l'entrenador per explicar-se però finalment no van arreglar res: «Era millor no parlar i esperar uns dies perquè a ell no l'ha sentat bé el que he dit i en calent difícilment s'arreglen les coses. Esperem que es refredi la situació, que guanyem a la Seu i segur que tot es redreça», va explicar España. Qüestionat per aquest rotatiu, el tècnic va negar-se a parlar del tema: «Hi ha un duel molt important a la Seu i no estic per parlar d'altres coses».

España es va refermar ahir en les seves paraules, argumentant que només hi ha un objectiu, que és el de pujar sí o sí, i que el vestidor ha d'estar alerta en tot moment i sense baixar la guàrdia: «El llistó està molt alt perquè el pressupost en la plantilla és molt alt per la categoria que estem i no volem errades. En quatre jornades hem empatat un partit i n'hem perdut un altre a Borges amb un joc que va deixar molt a desitjar per la qualitat que té aquest equip. I aquí cap persona té més crèdit que el mínim. Jo soc un empresari que va començar de zero, les coses m'han anat bé actuant així i ara no canviaré. M'han de donar motius, sinó no puc confiar en ningú».

Els dos partits que venen són demà contra la Seu (17.00h.), que ha perdut els sis partits, i el Guissona, avantpenúltim amb quatre punts. Perdre els dos partits seria la creu d'un Justo que mira amb preocupació la infermeria: Riera s'ha lesionat i, com Juli Sánchez, és baixa per lesió. Víctor Hugo i Mateo són dubte i Luis do Nascimento ja té l'alta.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT