PUBLICITAT

Els quatre de dalt sumen els punts sense problemes

EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Els quatre favorits al títol no van fallar en la 4a jornada de Lliga en la Primera Divisió. La golejada de la jornada va ser la que va assolir el FC Santa Coloma davant de l'Engordany, amb 9-0, però la resta de equips de dalt van mantenir el ritme guanyador amb sengles triomfs sense gaire problemes. La classificació continua amb la UE Santa Coloma al front.

En en el duel entre l'Inter Escaldes i el líder, la UE Santa Coloma va vèncer 0-3 però no va acabar de definir el matx fins la recta final. Primer va marcar Juan Salomo en el minut 39, però el 0-2 no va arribar fins el 84, obra de Víctor Bernat, mentre que el 0-3 el feia Txus Rubio en el 90.

Per la seva part, la pallissa de la jornada la va protagonitzar el FC Santa Coloma amb 9-0 contra l'Engordany. Mercadé (3), Pujol, Cristian (2), Laín (2) i Riera van ser els golejadors.

Pel que fa al partit entre el Sant Julià i el FC Ordino, el triomf lauredià va arribar gràcies als gols de Morlán, el primer als cinc minuts de joc, i el segon ja en la segona meitat (65). El Sant Julià manté així la segona posició. En el partit que va tancar la jornada, el Lusitans, que és tercer a la taula, va derrotar 2-0 el FC Encamp, amb gols de Bruno Raposo i Pedro Muñoz.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT