PUBLICITAT

Schreiner&Navarro, SA

  • L'austríac, MVP de la 3a jornada amb Fran Vázquez (Unicaja) posa ordre juntament amb el català
RAFA MORA
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto: ACB PHOTO

Thomas Schreiner i David Navarro són els noms de la 3a jornada de la Lliga Endesa. L'austríac perquè va aconseguir uns números que li han valgut ser MVP, títol compartit amb Fran Vázquez (Unicaja), i el català perquè la seva cistella final va ser decisiva per assolir la primera victòria del MoraBanc. És la societat perfecta: Schreiner&Navarro, SA.

Schreiner contestava ahir als periodistes, encara sorprès per ser MVP de la mllor Lliga d'Europa: «No m'ho esperava». En realitat, és normal, perquè aquest jugador va arribar a Andorra de la mà de Xavi Luque, segon de Peñarroya, quan l'equip era a LEB Plata i, sí, pensava en créixer, però en cap cas amb la idea de ningú que fos un jugador clau en un futurible equip d'ACB. Dissabte passat va fer el seu gran partit en el dia que havia de substituir un Víctor Sada que, per culpa d'un pinçament del nervi ciàtic, es va quedar sense poder jugar. «Sembla que m'he aclimatat a la Lliga ACB. Jo intento jugar com sempre, com els dos últims anys, però tot és més difícil perquè la lliga és millor», va dir ahir el jugador.

25 DE VALORACIÓ PER A L'AUSTRÍAC / Thomas Schreiner va sumar 25 de valoració contra el Laboral Kutxa Baskonia després d'agafar la paella pel mànec: 14 punts, dos de dos en tirs de dos, tres de cinc en llançaments de 6,75 –en el seu cas, fins i tot més lluny, molt atrevit–, quatre rebots, tots defensius, i sis assistències que es van convertir en 14 punts del seu equip. A més, va recuperar cinc pilotes i només en va perdre una.

LECTURA DE JOC / A banda dels números, no és menys cert que l'austríac va llegir el partit, va jugar-se triples decisius i, a més, encertar-los, i va tenir la maduresa de traslladar seguretat als companys. «Víctor no podia jugar, era una situació difícil per a nosaltres perquè és un dels nostres líders, però Joan (Peñarroya) ens va dir abans del partit que tots havíem de fer un pas endavant», va manifestar ahir el base. que en tot cas va desitjar una ràpida recuperació del que en teoria és el base titular de l'equip.

NAVARRO, LA DECISIÓ FINAL / Navarro va ser l'altre nom propi de la tercera jornada, i el decisiu, perquè va agafar la responsabilitat de la cistella final quan els segons queien sobre el pavelló amb un empat a 85 que recordava la situació de feia una setmana davant del Bilbao Basket. «Vaig arribar amb confiança en els últims minuts, venia d'anotar un triple i una cistella de dos i el Joan em va donar la confiança per a jugar-me-la i jo estava preparat per fer-ho, he trobat la situació que m'agrada a mi per a jugar, i molt content de poder fer guanyar l'equip», va assegurar l'escorta que, ja l'any passat, va haver de fer de base en diferents moments de la temporada. Navarro, que va arribar a Andorra l'any passat des del Valladolid d'ACB, se sent cada vegada més còmode amb el seu joc: «Estic intentant-ho, intento jugar el millor possible, treballar al màxim, però sí que és veritat que em trobo bé». El jugador, a més, valora l'equilibri físic i mental per poder rendir millor i també per poder estar al cent per cent en situacions límit com la del passat dissabte: «He treballat molt durant aquest estiu, em trobo bé mentalment, penso que això és important». El que espera ara és «seguir així, perquè això tot just acaba de començar».

LA VALORACIÓ DE PEÑARROYA / «Thomas ha fet un gran partit, però si a algú no li sorprèn és a mi», va assegurar el tècnic després del matx contra el Baskonia. «Creiem molt en ell, és el capità de la selecció austríaca, ha demostrat el seu nivell les dues temporades que està aquí i ens hem trobat amb una situació com l'any passat, amb un base i amb David Navarro, el nostre jugador comodí, fent les coses bé», hi afegia tot parlant del català. «Me n'alegro molt, de l'execució final de David, perquè treballa per l'equip, no acostuma a tenir aquest lluiment i és meritori el que ha fet». És una societat, Schreiner&Navarro S.A., que ha d'aportar encara molt més al MoraBanc Andorra.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT