El Guipúscoa s'estrena amb agonia davant el MoraBanc (67-64)

• L'equiplocal haviamarcat aquestpartitcomun delsfactiblesper sumar untriomfdesprésd'uncomplicatinici de temporadadavant d'Unicaja,Madridi Barcelona

GIPÚSCOA

Un mal partit va derivar en un final vibrant, quan el MoraBanc Andorra, des de l'agonia i veient que poc havia de perdre, va tenir la sang freda per portar al Guipúscoa a dos minuts dramàtics. La roda dels tirs lliures i un triple desesperat van conduir a una bogeria. "No donem ni una safata", cridava en un temps mort de la televisió Peñarroya, a tres minuts per acabar, amb cinc de desavantatge. El seu equip es va acostar a tres. Doncs va ser això, una cistella lliurada sota el cèrcol, la qual semblava decantar la primera victòria de l'Guipúscoa aquest any a l'ACB. Una gran assistència de Dean Jordi Grimau en una porta darrere d'aquest, va tornar el +5 per als locals. Quedaven dos minuts i mig. Semblava la fi, el que va sentenciar el pols. Bé també va influir l'extrema feblesa del ascendit en el segon quart, segons informa el diari AS.

El MoraBanc no va desistir en la seva obstinació. Green va ficar un triplàs des de més de vuit metres i va deixar l'assumpte en 65-64, a falta de dos segons i mig. Els del Principat van fer falta a Hanley, que va embocar els dos tirs. Però els visitants van tenir temps de treure de fons i David Navarro es va elevar des de mig camp per llançar una pilota que va tallar la respiració del personal, perquè va tocar la cistella, a la part exterior.

El GBC s'ho va haver de currar a fons. Va sortir molt tenallat per la necessitat de sumar en un partit que tenyia marcat des del sorteig de la Lliga i li va costar un món. Només Doblas va encendre el motor i, a falta d'encert, es va aferrar a una notable defensa. Després Dean, molt dinàmic, va prendre el relleu, encara que l'estrella va ser Hanley, i Jordi Grimau va exhibir la fe que va portar a l'èxit. Dani Díez va explicar en el descans que podrà estar per al pròxim partit. Un alleujament per als donostiarres. "Estic content. He treballat molt a l'estiu i anys enrere per intentar gaudir ara ", va assenyalar.