PUBLICITAT

«El pitjor partit de la temporada, de pretemporada i dels entrenaments»

  • Peñarroya es lamenta del partit del seu equip: «No hem competit, ens han controlat»
EL PERIÒDIC
SANT SEBASTIÀ

Periodic
Foto: EFE

«Han aconseguit que nosaltres féssim el pitjor partit de la temporada, de la pretemporada i fins i tot dels entrenaments», va manifestar el tècnic Joan Peñarroya al final del partit contra el Gipuzkoa Basket, tot lloant la feina de l'equip basc, que s'estrenava amb aquesta victòria en la Lliga ACB. «Han portat el ritme que ells volien i nosaltres en cap moment hem jugat a la nostra velocitat, no ens hem passat la pilota, no teníem la nostra defensa i no corríem el camp ni érem agressius», es va lamentar l'entrenador.

«Encara que hem perdut de tres no hem competit perquè no ho hem fet al nostre nivell perquè el rival ens ha controlat, ha jugat amb les seves armes, ens ha aturat el ritme, i és just guanyador», va confirmar Peñarroya, que es queixava de la «posada en escena» del seu equip: «No li vull treure mèrit al rival, però no trobo explicació a la nostra posada en escena, tant en la sortida del matx com del vestidor». Segons el tècnic català, la manca d'encert de l'equip era la conseqüència del mal joc: «Hem tingut desencert però aquest arriba de la forma de jugar, si juguem a un bàsquet que no estem acostumat és normal que no hi hagi equilibri, que et guanyin l'esquena». «Tirem més de tres que de dos», va continuar l'entrenador, «amb percentatges baixos, nosaltres que ens passem bé la pilota no ho fem pràcticament, només juguem quan tenim la pilota en les mans... ens han adormit o hem vingut adormits», va insistir en la queixa.

Amb tot, al final l'equip va aconseguir entrar en el partit, en els últims minuts i fent un gran esforç, cosa que sí va valorar Peñarroya: «Quan hem intentat mínimament ser més agressius i passar-nos més la pilota, gairebé hem aconseguit remuntar un partit que en cap moment ens hem merescut». «L'equip ha treballat fins el final i això se li ha de reconèixer», va dir, «però això és un mínim al que no es pot renunciar mai». L'equip, per això, no va donar el partit per perdut: «Hem treballat fins el final, hem jugat amb l'ansietat i necessitat de victòria d'ells, i això ens ha servit per a ficar-nos en el partit, però tot una mica fictici».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT