PUBLICITAT

El poc moviment del mercat marca el ritme de la contractació d'un base

  • El club confia en fitxar aviat, però els preus i la poca disponibilitat de jugadors són el problema
R. MORA
ANDORRA LA VELLA

sada lesioWEB
Víctor Sada ahir a la clínica Dexeus de Barcelona. Foto: BCA

«NNo hi ha bases en el mercat», va reconèixer ahir el tècnic Joan Peñarroya en roda de premsa. La situació de la lliga és complicada, perquè a més són diversos els equips que volen incorporar nous directors del joc, i en aquesta carrera per fitxar és ara el BC Andorra, que sap que no disposarà de Víctor Sada, operat dilluns a Barcelona de l'hèrnia discal, almenys fins al mes de març.

Les urgències per incorporar un jugador hi són, però el club treballa perquè sigui el més aviat possible. L'entitat fa setmanes que hi treballa, però de moment només circulen noms que no es concreten. De moment el primer equip ha de fer «com sempre», va dir Peñarroya ahir, «com les últimes quatre jornades, que la baixa del Víctor es noti el menys possible». «Tampoc no hi ha bases dels que ens agradaria a nosaltres, que tinguessin un coneixement del que és la lliga i que tinguessin experiència... no hi són, i després si n'hi ha són jugadors molt importants i que s'escapen al que nosaltres podem oferir», va manifestar. El que el club vol és que sigui un jugador «que sumi», i també «amb contracte temporal».

El tècnic va lloar l'esforç de l'equip durant aquestes quatre jornades en què Sada no ha estat amb l'equip, però va deixar clar que ara sí que existeix la «necessitat» de fitxar: «Estem en una lliga en què afrontar els quatre últims partits amb nou jugadors del primer equip, es queda curt, i després a nivell d'entrenaments o qualsevol petit contratemps, ens condiciona molt el joc». En definitiva, el que desitja el club és, com a mínim, poder tenir «rotacions», i sempre amb la resignació de no tenir a un Sada que no només havia d'aportar «a nivell estadístic», segons Peñarroya, sinó també «pel seu coneixement de la lliga». «Són coses que passen», i hem de tirar endavant.

SADA NO ARRIBA LESIONAT A ANDORRA / El tècnic va defensar l'esforç i el treball dels serveis mèdics del club envers el cas Sada, que va passar primer d'un «problema de ciàtica» per al qual «s'actua amb un procés abans d'arribar a l'última opció que sempre és la quirúrgica». El tècnic va explicar ahir en roda de premsa que la ciàtica va ser conseqüència de l'hèrnia discal. «Ara que es recuperi bé i que torni més fort», va assegurar l'entrenador, que va defensar que el club no havia arribat al club lesionat: «Ell patia, l'esquena li donava problemes, però mai l'impedia ni jugar ni entrenar. Pel que sigui aquesta lesió s'ha fet més gran i aquí ha tingut uns episodis que no havia tingut mai a la seva carrera, però ve de jugar 80 partits l'any passat... el club no fitxa a un jugador lesionat».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT