PUBLICITAT

Carles Bivià podrà debutar dissabte contra el Joventut

  • El club decidirà el 26 de gener si manté el base fins a final de temporada
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Bívia, amb el seu excompany Green, mentre passa Peñarroya, ahir Foto: TONY LARA

Carles Bivià va ser presentat ahir a la tarda com el nou base del BC Andorra, equip que sense Víctor Sada, de baixa fins el mes de març, tenia la necessitat d'incorporar un home capaç de dirigir l'equip. «Cadascú té el seu rol», va assegurar ahir el jugador, que se suma a la plantilla andorrana fins a final de temporada, però que sap que el 26 de gener el club pot decidir si segueix o no, depenent del seu rendiment, segons va indicar la directiva.

El base valencià (Alginet, 1985), arriba a Andorra a complir el mateix rol que al seu anterior equip, el Bruixa d'Or Manresa, on ha entrenat fins gairebé aquesta setmana substituint els lesionats. El jugador va rebre per part del tècnic manresà, Pedro Martínez, la notícia que no es comptava amb ell a partir d'ara que s'havia incorporat White, i la trucada del necessitat BC Andorra el va animar a acabar al Principat: «No tenia cap dubte, l'Andorra està creixent a una velocitat increïble».

Bivià, que amb el Manresa ha jugat en les sis jornades que es porten de competició amb una mitjana de 20 minuts per partit, ha sumat una mitjana de 6,8 punts i 2,3 assistències. «Sóc un jugador amb ritme», va dir el base, i és precisament aquest aspecte el que més agrada al club. «Volíem un jugador que conegués la lliga i que estigués en actiu», va afirmar Francesc Solana, director general del club, durant la presentació en què també hi va ser present el president Gorka Aixàs. Bivià va afirmar que en el seu joc destaca ara «que en Manresa he millorat molt en defensa». El valencià arriba a un club en què coneix alguns membres de la plantilla, com Green o Blanch, amb els quals va coincidir en l'època balear. Bivià va ser a LEB Or amb l'Inca i Mallorca, per després jugar dues temporades a l'ACB amb CB Canarias, Iberostar Tenerrife i Manresa.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT