PUBLICITAT

L'Andorra 500 tindrà lloc del 4 al 7 de juny de 2015

  • El ral·li de motos clàssiques organitzada per Cyril Despres comptarà amb la participació d'alguns pilots professional amics del resident andorrà
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Participar en la prova tindrà un cost de 1250 euros. Foto: ANDORRA 500

Fa dos mesos que Cyril Despres anunciava que seguiria lligat al motociclisme amb l'organització de la prova Andorra 500, un ral·li de regularitat de carretera per a motos clàssiques. Poc abans, havia anunciat que es passava als turismes, participant en el Dakar, que comença el proper 3 de gener, és a dir, en menys de tres setmanes, amb el Peugeot 2008 DKR, amb què també competiran el pilot espanyol, Carlos Sainz i el francès, Stephane Peterhansel.

Les dates en què es realitzarà l'Andorra 500 es van conèixer ahir, després d'haver completat el càlcul dels costos: del 4 al 7 de juny del 2015 es podrà veure per les carreteres del Principat la desfilada de motocicletes clàssiques en forma de competició. El primer dia està previst per fer les verificacions tècniques dels vehicles corresponents, a més del pròleg i una desfilada pel centre. Els altres dies seran els del ral·li, és a dir, de competició, que consistiran en tres etapes d'uns 150 quilòmetres per carreteres de muntanya asfaltades.

El ‘Tripy' serà un element important per a la prova. És un llibre de ruta electrònic utilitzat en el món del ral·li que cronometrarà el pas pels trams i calcularà la velocitat mitjana predeterminada a la qual han de passar els participants.

Les inscripcions es van obrir ahir a la pàgina web del certamen. El cost per participar és de 1250 euros en els quals s'inclou l'allotjament, els àpats, l'assistència mecànica i mèdica i altres serveis de la cursa, com el lloguer del ‘Tripy'.

Alguns dels pilots professionals amics del Cyril Despres van anunciar la seva intenció de formar part de l'esdeveniment i participar en la prova de motocicletes clàssiques que acollirà el Principat .



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT