PUBLICITAT

28.000 euros per a la nova plaça Santa Anna d'Escaldes

  • El Comú estudia traslladar el projecte d'aigua termal al costat del CIAM
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Vista de la remodelació de la plaça, amb els cònsols al fons, ahir. Foto: TONY LARA

Després d'un mes i mig d'obres, Escaldes-Engordany va inaugurar ahir la remodelada plaça Santa Anna, un espai de 133 metres quadrats que segons va explicar el cònsol menor, Marc Calvet, li dóna un impuls a la part alta de la parròquia. Aquest projecte contempla que quan finalitzi el Pessebre Vivent, que té lloc en aquesta zona, es posi mobiliari urbà i enjardinament. Les obres han costat 28.000 euros i «han consistit en l'enderrocament i adequació de l'espai que estava suposant un perill per als vianants», va explicar Calvet. A més «amb aquesta remodelació donen un aire nou a la part alta de la parròquia perquè els veïns de la zona en puguin gaudir, sobretot quan s'instal·lin els bancs».

Per la seva banda, la cònsol Trini Marín va explicar que han aprofitat per remodelar les voravies de la zona, fet que assegura que també ha ajudat a dinamitzar aquest tram i com a exemple va posar l'obertura de quatre nous comerços davant la plaça Santa Anna, informa l'ANA.

Pel que fa al projecte de la piscina termal que hi havia previst en aquest espai, el cònsol menor va assegurar que «requereix molta més inversió i un lloguer amb un termini de temps important i per tant encara estem estudiant la possibilitat». Des del Comú s'està estudiant l'opció de traslladar aquest projecte a la plaça sobre del pont, al costat del Centre d'Interpretació de l'Aigua i del Madriu, i amb quins mitjans poder fer aquest tipus de bassa d'aigua calenta.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT