PUBLICITAT

L'ocupació se situa en el 66% de mitjana

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

L'ocupació d'aquest cap de setmana se situa al voltant del 66% avui dissabte, i del 60% per a tot el cap de setmana, segons va informar ahir la Unió Hotelera d'Andorra (UHA). Les parròquies centrals, la capital i Escaldes-Engordany presenten l'ocupació més alta amb el 79,6% i el 89,6%, respectivament, mentre que Ordino i Sant Julià de Lòria registren l'ocupació més baixa amb només el 36% i el 47%, respectivament.

Canillo (70%) i la Massana (64%) mantenen un índex de reserves més estable mentre que la població del Pas de la Casa (62%), a la parròquia d'Encamp registra una ocupació força més elevada que el cap de parròquia amb el 60%.

En quant a la mitjana de tot el cap de setmana, Escaldes-Engordany, ostenta el primer lloc amb un índex de reserves confirmades el 76%. Segueix Andorra la Vella amb el 70%, Canillo amb el 66% i la Massana amb el 59%. Més enrera queden les parròquies d'Ordino amb una ocupació de només el 32%, o de Sant Julià de Lòria amb el 47%.

La proximitat del període nadalenc per al qual es preveu una ocupació més elevada, fa que els hotelers no esperin canvis susbtancials en la reserva d'última hora per aquest cap de setmana, segons van manifestar ahir alguns operadors del sector.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT