Victòria amb regust

• El VPC s?imposa al Portesienne amb un bon Emiliano Robbiani, que se?n va del club
#gass
PORTESIENNE

El VPC va acabar l’any de la millor manera possible: amb una victòria que els va servir per refer-se de la derrota patida el diumenge anterior. El millor del partit va ser Emiliano Robbiani, amb dos penalitats i un assaig amb transformació seva inclosa, i quan només quedaven tres minuts per al final del partit amb el resultat de 14-11 en el marcador. Una victòria que deixa bones sensacions per acabar l’any i continuar en la lluita del lideratge contra el Leguevinois, que també va guanyar el seu partit, però a la vegada deixa un regust agredolç per la marxa de l’argentí, que ha demostrat ser molt important en aquest equip.

Els locals van plantar cara a tot un VPC Andorra i van arribar a completar un assaig, tot i que no el van transformar. El Portisienne també es va anotar tres penalitats, que el van servir per sumar 14 punts finals, però no van ser suficients per tombar el VPC. Tauberidze va tornar a estar pletòric, i va completar un assaig, tot i que després la transformació no es va poder aconseguir. Va haver d’aparèixer Robbiani per decantar el partit a favor del VPC en el minut 77 de partit, quan va completar un assaig i transformar la penalitat posterior per posar el 14-18.

Aquest triomf deixa el VPC en el segon lloc de la classificació, i gràcies a la derrota del Toulouse Lalande, hi ha més marge amb el tercer, que es queda a sis punts. El retorn de les vacances serà el partit clau fins el moment: VPC-Leguevinois a l’Estadi Nacional, on els andorrans encara no han caigut derrotats en cap ocasió, i que serà transcendent en la lluita pel lideratge del grup 1 de Promció d’Honor.