PUBLICITAT

Román surt del MoraBanc, que confia en rebre el trànsfer de Jawai

  • El Galatasaray va negar el document al club andorrà, que va demanar a la FIBA que resolgui el litigi
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Román Martínez, entre Jordi Trías i Marc Blanch a la imatge, ha estat carn de banqueta en els últims dos partits amb el MoraBanc Andorra Foto: TONY LARA

El 15 de setembre Román Martínez va ser presentat davant la premsa com a jugador del MoraBanc Andorra i ahir el club va oficialitzar un secret a veus, que el mexicà es desvincula per tornar al seu club d'origen, el Soles de Mexicali. L'espai lliure d'extracomunitari que deixa Román serà ocupat per l'australià Nathan Jawai, que encara no té el trànsfer però que el club espera poder rebre'l abans del matx del pròxim diumenge, al Poliesportiu contra el CAI Saragossa.

El MoraBanc va sumar la quarta victòria de la temporada a la pista del Baloncesto Sevilla, i amb això han tornat les bones sensacions. A més, el club comença a perfilar els nous aires que prendrà l'equip a partir d'aquest desembre, entre altres coses amb baixes com la de Román Martínez, que des d'ahir ja no és jugador del conjunt blau, i la incorporació de Nathan Jawai, que amb tot encara no sap si podrà jugar contra el CAI el pròxim diumenge al Poliesportiu. El Galatasaray va negar el trànsfer al conjunt andorrà, demanat el passat dijous, i l'entitat que presideix Gorka Aixàs es va dirigir a la FIBA, que té un marge de set dies per respondre a la sol·licitud. Amb això, el club espera poder rebre'l a temps perquè l'australià debuti contra el CAI.

Per altra part, la marxa de Román Martínez al Soles de Mexicali arriba després de 10 partits per al mexicà a les ordres del tècnic Joan Peñarroya, en què ha assolit 12,8 minuts per duel, amb 3,6 punts de mitja i un percentatge d'encert del 30% en tirs de dos i de 19% des del 6,75, distància que en teoria és el seu fort. «Ell ja veia que no podia continuar», va dir ahir el director general del club, Francesc Solana, que hi va afegir que el jugador marxava del club «trist perquè no ha aprofitat l'oportunitat que li havíem donat».

De qui no se sap res més és d'Asier Zengotitabengoa, que segueix insistint en ser al club tot i que se li ha dit en diferents moments que Peñarroya no compta amb ell. Hi ha clubs de LEB Or interessats en ell, però de moment es manté a Andorra.

PREUS PER VEURE EL BARÇA I EL MADRID / El MoraBanc ha establert uns preus diferents als habituals per veure els partits del Real Madrid (jornada 15, diumenge 4 de gener, 20.00h) i del FC Barcelona (jornada 17, diumenge 18 de gener, 12.30h). Hi haurà augment de preus, tot i que els socis no patiran cap sobrecost. Els preus de les entrades seran de 40 euros en la zona2 (normalment en són 30), de 30 en la zona 3 (el preu habitual és 20) i de 20 euros en la zona 4 (abans eren 12).

ABONAMENTS PER A LA SEGONA VOLTA / El club va fer pública ahir una nova campanya de captació de públic que entra dins de la intenció de rebre cada vegada més públic al Poliesportiu. La idea és «enganxar» abonats de cara a la segona volta de la Lliga.

A més, l'abonament de la segona volta de la competició inclou el partit que tancarà la primera, el que serà la visita del Barça a Andorra. D'aquesta manera, els preus seran de 225 euros per al nivell 2 de la graderia, 150 per al nivell 3 i 90 per al nivell 4. Segons un informe per al programa Esports en Xarxa, de la Xarxa de Comunicació, publicat a meitat del mes de novembre, la mitjana d'espectadors que rebia el pavelló del Govern era de 3.035. Aquesta xifra suposa, segons el mateix informe, el 60% de la capacitat del Poliesportiu, cosa que l'entitat andorrana pretén superar.

En aquest sentit, el MoraBanc era el 17è club d'ACB en assistència, sent el 18è i últim el Baloncesto Sevilla, amb 2.305, i els cinc primers el Real Madrid amb 9.047, el Bilbao Basket amb 8.532, el Laboral Kutxa amb 8.034, el València Basket amb 7.900 i el CAI Saragossa amb 7.378.

QUARTA DERROTA DEL MORABANC B / El sènior B del grup C de la Lliga EBA va rebre el passat diumenge la 4a derrota de la temporada. El conjunt de Carles De Bofarull va perdre a la pista del Castelldefels 83-68, i ocupa la 7a posició. En la pròxima jornada, la 10a, el pròxim 11 de gener, els andorrans s'enfrontaran al Flor de Vimbodí Pardinyes-Lleida al pavelló Joan Alay.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT