PUBLICITAT

Els Centres d'Atenció Primària amplien el seu horari una hora

  • L'objectiu és facilitar la realització d'analítiques a primera hora del matí
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: TONY LARA

El SAAS va informar que, a partir de l'1 de gener, els Centres d'Atenció Primària avançaran l'horari d'obertura i ampliaran en una hora el servei de cap de setmana per oferir un millor servei als usuaris.

L'objectiu és facilitar als ciutadans la realització d'analítiques i altres serveis a primera hora del matí, abans de l'inici de la jornada laboral, donant així resposta a l'afluència d'usuaris en aquest horari, informa l'ANA.

Els centres d'Encamp, La Massana, Andorra la Vella, Sant Julia? de Lo?ria, Escaldes-Engordany i el Fener obriran portes a partir de l'1 de gener una hora abans, e?s a dir, a les 7.30 hores, mentre que el tancament s'avança una hora en tots ells, a les 19.30 hores.

En canvi, els CAP de Canillo, Santa Coloma, Ordino i Fiter Rossell avançaran l'obertura 30 minuts, de manera que obriran a les 8 del matí. En aquests centres, es manté l'horari de tancament a les 19 hores. Finalment, el CAP del Pas de la Casa mantindrà els seus horaris actuals tant entre setmana com el cap de setmana.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT