PUBLICITAT

Arriba la Sant Silvestre, amb un recorregut més llarg

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto:

La Sant Silvestre de Sant Julià de Lòria compleix 22 anys i ho fa avui a un recorregut una mica més llarg, ja que passa dels habituals 2.200m a 3.300. El pas pel túnel de la Tàpia és la principal novetat d'una cursa que acull fonamentalment un ambient de festa en què els barrets de pare Noel i les disfresses són les protagonistes.

Les inscripcions a la cursa es podien fer a través del web de la cursa (www.santsilvestresantjuliadeloria.com) a un preu de 5 euros. El termini per fer-les efectives era fins ahir dia 26, mentre que la recollida dels dorsals serà avui a partir de les 10.00h i fins les 21.00h al Centre Esportiu lauredià. Les sortides per als diferents circuits estan programades per a les 21.45h per al ‘baby', les 22.00h per al recorregut mitjà, i les 22.10h per al llarg de 3,3km.

La sortida serà com cada any des del centre comercial Sant Eloi, i l'arribada a la plaça de la Germandat. L'any passat el guanyador masculí de la cursa va ser Abdeslam Louah Khattabi, mentre que en dones es va imposar Andrea Sinfreu.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT