PUBLICITAT

Festiva ?patxanga' per Unicef

  • VPC i MoraBanc intercanvien esports després de veure jugar a bàsquet polítics i exjugadors
R.M.S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Alguns dels polítics que van participar ahir en el primer dels partits solidaris de la nit, ahir al Poliesportiu Foto: TONY LARA

Unes bones festes de Nadal donen per molt. Donen també per a la solidaritat i la festa, els riures i uns bons moments amb coneguts i, fins i tot, enemics naturals, però si l'esport és pel mig, al final el que hi ha és concòrdia i somriures arreu. És el que va aconseguir ahir Unicef amb la campanya Champions for Unicef, que va ajuntar al Poliesportiu esportistes, polítics i membres de la societat civil andorrana, per tal de recaptar fons per a la causa de l'organització.

No hi havia a la graderia més de 100 persones, i cal dir que la gent que va decidir no anar-hi, es va equivocar. Fonamentalment perquè no hi ha res més divertit que veure algú que domina una situació en la vida normal intentant fer veure que també ho fa en un ambient que no és el seu. Que li diguin a Jordi Cinca, Trini Marín, Sílvia Riva, Pere López, Jordi Beal, Jordi Cerqueda o Rosa Gili, però també als jugadors del MoraBanc Andorra, que van haver de jugar a rugbi, i als del VPC Andorra, que van tastar el bàsquet. I és clar, amb Nathan Jawai defensant, les coses es veuen d'altra manera. El moment de la nit va ser quan en una jugada, en un d'aquells moments en què els de bàsquet jugaven a rugbi i els de rugbi a bàsquet, un atac d'un dels equips va fer que, espontàniament, sortissin a la pista totes les plantilles. Allò va ser el festival, les rialles i el bon ambient, segurament amb un ai en el cor per si algun dels de l'ACB prenia mal, cosa que no va passar, però sempre amb esportivitat, tot i que, en un moment donat, Betinho tingués quatre jugadors del VPC agafats per la cintura. Al final la festa va ser rodona, perquè si bé no es va aconseguir una bona entrada de públic –5 euros solidaris per persona– si es va posar la primera pedra del que és una bona iniciativa.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT