PUBLICITAT

ANDORRA LA VELLA

El Consell d’Administració de l’ADI nomena directora Imma Jiménez

L’exdirectora de personal de FEDA també coordinava els clústers d’Actua

Per EL PERIÒDIC

La directora de l’ADI, Imma Jiménez.
La directora de l’ADI, Imma Jiménez. | EL PERIÒDIC
El nou Consell d’Administració d’Andorra Desenvolupament i Inversió (ADI) ha nomenat Imma Jiménez directora de la societat pública. L’ADI va celebrar ahir la seva primera reunió.

Jiménez, de 36 anys, és llicenciada en sociologia per la Universitat de Barcelona, màster en direcció de Recursos Humans per l’EADA i Executive Program en Direcció i Desenvolupament de Persones per ESADE. La trajectòria professional l’ha desenvolupat a l’entorn dels recursos humans. Entre els anys 2002 i 2003 va exercir com a tècnica a l’àrea de formació i desenvolupament de Sodexho, una empresa multinacional dedicada a la restauració col·lectiva, i, posteriorment, es va incorporar com a tècnica de Recursos Humans del grup Via Moda. El 2004 va ser contractada per Forces Elèctriques d’Andorra (FEDA) com a tècnica del departament de gestió de persones, i més tard en va ser nomenada directora, tasca que ha desenvolupat fins a l’actualitat. Des del novembre del 2013 ha compaginat la feina a FEDA amb la coordinació dels clústers de la iniciativa Actua.

El nou Consell d’Administració de l’ADI, nomenat el passat 6 de maig pel Consell de Ministres, està presidit pel secretari d’Estat per a la Diversificació Econòmica, Josep Maria Missé. La resta de membres són la vicepresidenta, Neus Soriano, secretària d’Estat de Turisme i Comerç; el secretari, Albert Moles, director de FEDA; tres consellers, Jordi Nadal, director del Servei de Telecomunicacions d’Andorra, i Jordi Fabregat, professor associat al departament d’Economia, Finances i Comptabilitat d’ESADE; i com a consellers delegats, Marc Pantebre, president de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra; Xavier Altimir, president de la Confederació Empresarial Andorrana; Jordi Marín, director general de Microsoft Catalunya, expert internacional en el sector de les noves tecnologies i innovació; Josep Maria Payà Padreny, director mèdic de Quality Medical Service, expert internacional en l’àmbit sanitari i assistencial.

L’ADI és una societat pública anònima de dret privat que es va constituir l’any 2009 per potenciar, diversificar i modernitzar l’economia i atraure tant la inversió com els promotors empresarials estrangers.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT