PUBLICITAT

Les pistes de fons es doten de tecnologia

  • Permetrà un nou sistema de venda i de control dels forfets i dels visitants
EL PERIÒDIC
BARCELONA

La Mancomunitat d’Estacions d’Esquí Nòrdic de Catalunya va aprovar ahir la primera fase del projecte d’implantació de noves tecnologies per a les estacions d’esquí nòrdic.

Amb aquest projecte es pretenen dos objectius : un és el de dotar a les estacions d’un un nou sistema de venda i de control dels forfets i visitants a les estacions per tal de fer una gestió acurada i precisa, tant de les vendes com de la utilització de les estacions.

L’altre objectiu és augmentar i millorar la presència a Internet de les estacions d’esquí nòrdic catalanes, així com del territori on es troben situades.

En aquesta primera fase, que es preveu finalitzi a finals del proper mes de novembre, s’instal·larà un nou programa informàtic de gestió i venda de forfets, un lector de codi de barres per al control de freqüentació dels usuaris del forfet de temporada, sistema d’emissió de forfets de temporada a través de l’oficina que la Mancomunitat té a la Seu d’Urgell i també una webcam a cada estació per a emetre a temps real imatges de les estacions, que es podran visualitzar a través de les diferents pàgines web.

NOVA PÀGINA WEB / En una segona fase que començarà l’any vinent està previst fer una nova pàgina web que inclogui tota la oferta de les estacions i el seu territori, així com la gravació d’un audiovisual amb imatges actualitzades d’esquí nòrdic i que servirà de suport per ajudar a promocionar l’esport i els diferents territoris on es practica.

Aquest projecte està finançat pel departament de Governació i Administracions Públiques.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT