PUBLICITAT

La Massana

Martí titlla d’arrogant la declaració de Rossell

El cap de Govern destaca que s’ha faltat al respecte dels ciutadans

Per ESTEFANIA GRACIA

Martí a la Massana, ahir
Martí a la Massana, ahir | ANA / C. G.
El cap de Govern, Toni Martí, va donar suport ahir als candidats del seu partit –Demòcrates per Andorra (DA)– acompanyant-los en algunes de les penjades de cartells, però va voler pujar especialment a la Massana «perquè –i ho dic amb el màxim de respecte– segons el meu punt de vista, la declaració del secretari general de Liberals d’Andorra, Amadeu Rosell» –que afirmava que arrasarien a la parròquia massanenca– denota «arrogància». Tanmateix, «nosaltres hem d’anar amb el respecte a tothom, perquè jo crec que s’ha de tenir respecte als conciutadans de la Massana i de totes les parròquies, i a aquí, davant de l’arrogància d’alguns –i ho dic sense ganes de fer cap classe de polèmica– nosaltres hi anirem amb la humilitat de unes idees ben construïdes i veurem si el poble de la Massana ens pot donar suport». 
 
D’aquesta manera, Martí va remarcar que la declaració «arrogant» de Rossell no va ser «gens elegant», afegint que en aquests moments, «tota persona que fa política es mereix el màxim de respecte». El cap de Govern també va destacar que hi haurà 15 dies intensos, i «hi ha un moment per a la gran batalla política i moments per a la pau, però sobretot, hi ha moments perquè no ens equivoquem de discursos, i dir obertament que Liberls d’Andorra arrasarà a la Massana, és una falta de respecte als partits i a la ciutadania». 
 
Respecte a la campanya, Martí va destacar que espera que aquesta vagi en altres termes i que es vagin defensant les idees. A més, «com a mínim, ens agradaria repetir i guanyar les quatre parròquies que tenim, guanyar una cinquena seria un pas gegantesc, i si poguéssim guanyar-ne una sisena, seria un pas significatiu». 
PUBLICITAT
PUBLICITAT