PUBLICITAT

La Massana

DA busca la participació dels joves afavorint el Punt 400

La candidatura pretén que el sector s’impliqui en la comissió de festes

Per EL PERIÒDIC

El candidat número deu de DA, Elio Da Silva, ahir.
El candidat número deu de DA, Elio Da Silva, ahir. | DA
La candidatura demòcrata considera que els joves de la Massana tenen poca representació i cal fer-los més partícips de les diferents activitats que s’hi desenvolupen.  D’aquesta manera, el candidat número deu de Demòcrates per Andorra (DA), Elio Da Silva, va manifestar ahir que en aquest sentit,  «volem que el jovent s’impliqui més en la comissió de festes del Comú i que aporti les seves idees». 
 
A més, DA va destacar que una altra de les propostes és la necessitat de dinamitzar i fer més interactives les eines de comunicació, com ara el web del Punt 400, que en opinió de Da Silva ha quedat obsolet. «Hauria de ser una eina de comunicació bidireccional on els joves poguessin xatejar entre ells per parlar dels temes que els afecten i els generen neguit, perquè ara és tan sols una eina d’informació i no hi ha la possibilitat del xat», va destacar el candidat.
Així mateix, Da Silva va remarcar que des del partit «volem que els joves de la parròquia s’identifiquin i se sentin útils». «Els escoltarem en tot el que ens proposin». 
 
PUBLICITAT
PUBLICITAT