PUBLICITAT

La Massana

Noruega derrota Andorra, que acaba 6a a la Copa del Món

L’equip andorrà cau per un ajustat 2-3, mentre que el títol és per a Irlanda

Per El Periòdic

L’equip andorrà, amb els jugadors seleccionats que van acabar sisens.
L’equip andorrà, amb els jugadors seleccionats que van acabar sisens. | Pitchandputtandorra.com
Finalment la Copa del Món que ha acollit el camp de pitch&putt de Xixerella ha acabat amb la selecció andorrana en la 6a posició. L’equip del Principat s’enfrontava ahir amb el de Noruega per aconseguir la cinquena plaça, però van ser els nòrdics els que,amb 2-3 al seu favor, van sortir victoriosos. Amb tot, la victòria d’aquesta Copa del Món va ser per a Irlanda, que va derrotar en la final Catalunya, per 3-2.
 
Per part andorrana, en individuals Gonzalo Mendoza va derrotar Helge Eggia, mentre que Josep Escabrós va caure amb Roger Wernersen. Toni Armengol es va veure superat per un 3&2, mentre que Mendoza contra Frank Kristiansen assolia un 5&3. Però, en el moment de la prova per parelles Armengol i Escabrós no van poder amb Frank Kristiansen i Roger Wernersen (3&2). Al final, 2-3 per als noruecs, que assolien així la cinquena posició.
 
La victòria final va ser per a Irlanda, que va derrotar 3-2 Catalunya, mentre que en la tercera posició d’aquesta Copa del Món va finalitzar Galícia, en derrotar 3,5 a 1,5 Gran Bretanya. La classificació la van completar França en la 7a posició, País Basc en la 8a, Suïssa en la 9a i Xile en la 10a. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT