PUBLICITAT

Nou parc de bombers a Vall de Cardós per a 26 efectius

EL PERIÒDIC
VALL DE CARDÓS

El conseller d'Interior de la Generalitat de Catalunya, Joan Sauta, va inaugurar divendres a la tarda el nou parc de bombers de la Vall de Cardós. La infraestructura disposarà d'un personal de 26 efectius i és una de les peces clau de la regió d'emergències de Lleida i l'Alt Pirineu.

Durant la inauguració Saura va destacar que el nou parc de bombers voluntaris comptarà amb 26 efectius i dues dotacions de vehicles. La realització del projecte, segons va informar l'ACN, ha comportat la construcció d'un edifici completament nou en el mateix emplaçament on abans s'aixecava l'antic parc de bombers voluntaris. El cost total dels treballs ha ascendit a 328.102 euros i el resultat és un parc compartimentat en dues zones: la de garatge i la de serveis.

Més enllà de la nova infraestructua de la Vall de Cardós, el titular d'Interior va destacar ahir que a la zona d'emergències de Lleida i del Pirineu lleidatà s'estan duent a terme altres projectes de millora. En aquest apartat, Saura va citar els treballs de construcció del nou parc de bombers de la Seu d'Urgell, que actualment es troben en fase de licitació, i el projecte de les obres de reforma i ampliació de l'actual parc de bombers de Guissona, a la Segarra.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT