PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

ERC reclama més inversions de l’Estat espanyol al Pirineu

El grup crea la campanya ‘Fins a l’últim minut, fins a l’últim cèntim’

Per EL PERIÒDIC

Campanya ‘Fins a l’últim minut, fins a l’últim cèntim’.
Campanya ‘Fins a l’últim minut, fins a l’últim cèntim’. | ERC
Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) ha iniciat la campanya Fins a l’últim minut, fins a l’últim cèntim amb l’objectiu que el Partit Popular admeti la cinquantena d’esmenes als Pressupostos Generals de l’Estat que el seu grup ha presentat a través de la senadora pirinenca Anna Azamar. La iniciativa, que compta amb el suport municipal del territori, denuncia les mancances territorials actuals i vol mostrar de forma visual alguns dels llocs que requereixen actuacions urgents per part del Govern estatal.
 
La campanya recorre les diferents comarques del Pirineu i la Val d’Aran i n’anuncia l’import total que s’hi reclama. Les actuacions sol·licitades fan referència a l’àmbit de les infraestructures, el medi ambient, la cultura, els serveis socials i els equipaments, i s’hi contemplen obres com la millora de l’N-260 (Eix pirinenc), amb actuacions com les variants de Gerri de la Sal, la Pobla de Segur o Senterada, el pas soterrat per a vianants a Castellciutat o el túnel del Port del Cantó.
 
Altres intervencions són de condicionament, neteja, conservació i manteniment de les lleres dels rius que formen part de la conca hidrogràfica de l’Ebre, i la redacció del projecte i execució de l’ampliació i millora de la carretera N-154 entre Puigcerdà i Llívia. 
 
També es recullen millores d’adequació de camins rurals i naturals, la rehabilitació d’elements culturals, com els refugis de la guerra civil del Pla de Sant Tirs, la muralla romana d’Isona, el castell de València d’Àneu o diferents esglésies. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT