PUBLICITAT

Encuentra critica la segona ronda d'entrevistes per millorar el GAdA

  • Assegura que l'Executiu "no té credibilitat" en aquest cas concret
  • ApC vol conèixer més detalls sobre les adjudicacions a Humannova
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Encuentra, número tres d'ApC i autor de la sol.licitud d'informació sobre el GAdA. Foto: ORIOL LLAURADÓ

Andorra pel Canvi posa en dubte la credibilitat de les entrevistes per millorar el sistema de gestió de l'acompliment (GAdA) dels funcionaris. En aquest sentit, la plataforma va demanar al Govern més informació sobre l'adjudicació dels treballs d'auditoria a Humannova encaminats a introduir millores al GAdA.

El conseller general i número tres d'Andorra pel Canvi (ApC), Òscar Encuentra, va entrar a final de la setmana passada una sol.licitud d'informació a la Sindicatura per tal de demanar al Govern cinc documents relatius als informes elaborats per l'empresa Humannova amb l'objectiu de millorar el sistema de Gestió i Avaluació de l'Acompliment (GAdA), va informar ahir l'ANA. Segons la sol.licitud, l'Executiu va realitzar una adjudicació directa a Humannova perquè realitzés aquest estudi per un pressupost de 45.500 euros i més tard es va adjudicar a la mateixa empresa la realització d'entrevistes i focus grups addicionals per a la millora del GAdA, per un import de 15.340 euros.

ApC ha sol.licitat, entre d'altres documents, una còpia de la documentació tècnica que avali la necessitat de fer una segona ronda d'entrevistes i focus grups més enllà del pressupost inicial, on ja es preveia realitzar aquests tipus d'accions. El text signat per Encuentra assenyala que si el Govern "reconeix que la feina d'Humannova" per un import de 45.500 euros "ja està acabada" i s'han fet unes recomanacions a partir de les quals l'Executiu engega un projecte de descripció i valoració dels llocs de treball de l'Administració General per un import de 292.240 euros, "no té cap credibilitat" que el 19 de juny hagi fet un edicte "encarregant més entrevistes i focus grups a Humannova quan la feina ja està lliurada i les conclusions fetes, acceptades pel Govern i donen lloc a una nova despesa de 292.240 euros i per tant cal suposar que les conclusions han de ser fermes", argumenta el número tres de la plataforma.

[email protected]Per a més informació consulti l'edició en paper.Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT