PUBLICITAT

Èxit de participació a les Trobades Pirinenques

EL PERIÒDIC
LA SEU D?URGELL

Periodic
Un moment de les trobades culturals celebrades a la Seu d'Urgell, dissabte passat Foto: ANA / A.R.

Les setenes Trobades Culturals Pirinenques, que van celebrar-se el passat dissabt a la Seu d’Urgell, es van cloure amb un notable èxit de participació. Les jornades, realitzades durant tot el dia, van iniciar-se amb l’obertura a càrrec de l’alcalde de la ciutat, Albert Batalla, i del vicepresident del Consell Comarcal, Ventura Roca, i van comptar amb la participació de representants del món cultural, social, econòmic i polític de l’àmbit pirinenc català i andorrà.

Al llarg del dia van exposar-se prop de 30 ponències sobre àmbits territorials i temàtics diversos, que van permetre obtenir una visió general de la situació actual del Pirineu, de les seves problemàtiques i de les seves possibles estratègies de futur.

Les Trobades van comptar amb una gran varietat de temes, però van destacar, entre altres, els dedicats al món de l’astronomia i dels mitjans de comunicació, així com els referents al desenvolupament industrial i turístic del territori, i la presentació d’altres entitats vinculades a la comarca de l’Alt Urgell.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT