PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Mossos manté la investigació de l’agressió sexual a la Seu

La policia catalana veu «indicis clars» dels fets tot i que els dos detinguts fins el moment estan en llibertat provisional

Agents dels Mossos d'Esquadra.
Agents dels Mossos d'Esquadra. | EL PERIÒDIC

Els Mossos d’Esquadra mantenen oberta la investigació policial per la presumpta agressió sexual a una jove de 19 anys en una discoteca de la Seu d’Urgell la passada Nit de Nadal per part de sis joves, cinc dels quals de nacionalitat andorrana o residents. «Hi ha indicis clars de l’agressió i el nostre objectiu és esclarir els fets i detenir a tots els implicats», van assegurar ahir fonts de la policia catalana, que van confirmar que la geolocalització del mòbil del segon arrestat pels fets, un andorrà de 21 anys, el situa al Principat la nit de l’agressió. 

Dijous passat, el jutjat de primera instància número 2 de la capital urgellenca va deixar en llibertat provisional amb càrrecs i una fiança de 3.000 euros al jove, que va ser detingut el passat 9 de gener, quan va personar-se voluntàriament a declarar a la comissaria dels Mossos. Des d'aleshores, va estar empresonat al centre penitenciari Ponent, a Lleida. Amb les proves pericials que descarten que estigués a la Seu la nit dels fets, la defensa va demanar la posada en llibertat de l’acusat dimarts passat i la Fiscalia va emetre un informe positiu.

Els Mossos d’Esquadra també van detenir un altre jove, urgellenc de 19 anys, el 28 de desembre. La víctima el va exculpar davant el jutge i va ser posat en llibertat amb mesures cautelars el 2 de gener. La jove va identificar tres dels sis presumptes agressors.

PUBLICITAT
PUBLICITAT