PUBLICITAT

Mor a la Seu d'Urgell Maria Dolors Maestre de Casa Molines

  • Les empremtes de Maestre al Principat han quedat en nombrosos projectes socials
EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

Periodic
Maria Dolors Maestre, en la inauguració dels pisos Jovial. Foto: TONY LARA

Ahir es va morir Maria Dolors Maestre de Casa Molines, com a conseqüència d'un infart. Procedent de la Seu d'Urgell, Maestre com la resta de la seva família sempre han viscut entre aquesta localitat catalana i Andorra.

Aquí al Principat la seva trajectòria vital ha estat marcada per la seva tasca filantròpica al país. Com a propietària de grans extensions de terrenys amb la seva família, ha cedit part d'aquests per a obres de caire social que han marcat un abans i un desprès en determinats serveis socials del país.

Les darreres aparicions públiques de Maria Dolors Maestre han estat amb la inauguració dels Pisos del Jovial. Ella i la cònsol major d'Andorra la Vella van descobrir la placa d'aquests habitatges destinats a joves. Maestre es mostrava satisfeta de veure com la cessió dels seus terrenys destinada a finalitats socials es feia realitat.

També va presenciar la celebració de l'aniverasari de l'Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell. Els terrenys del centre també van ser cedits per ella per promoure en Andorra el primer centre d'atenció i d'educació especial del Principat.

Nombrosos representants del món empresarial andorrà, però també d'altres sectors com el polític i social seran presents a l'enterrament de Maria Dolors Maestre que es preveu se celebri demà a la catedral de la Seu d'Urgell a les 12:00 del migdia.

La seva qualitat com a persona amb un caire humanitari i sensibilitzat per qüestions socials del Principat són algunes de les característiques que tots els que la coneixien destaquen.

L'empenta de la seva vida és present al país a través d'aquestes obres que s'han construït en gran mesura gràcies a l'aportació que Maestre va fer dels terrenys, col·laborant amb comuns i administració general per tirar-ho endavant.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT