PUBLICITAT

Crítica de PSC-Progrés al POUM de Coll de Nargó

  • Els socialistes asseguren que no és apte per a un poble turístic i de muntanya
EL PERIÒDIC
COLL DE NARGÓ

Periodic
Vista del nucli urbà de Coll de Nargó Foto: EL PERIÒDIC

El grup del Partit dels Socialistes de Catalunya de Coll de Nargó va denunciar ahir que el passat dia onze de novembre es va aprovar definitivament el text refós del POUM amb al·legacions en sessió extraordinària del ple de l'Ajuntament de Coll de Nargó, amb el vot en contra de la regidora del PSC. En el POUM aprovat tots els edificis a construir tindran una altura de planta baixa més tres plantes i planta baixa més quatre plantes. Segons el PSC, el nou plantejament urbanístic no és adient ni s'adapta a les directrius que la Generalitat té establertes per als pobles de muntanya i treu l'atractiu turístic del poble, única font d'ingressos de la població.

Segons la portaveu del PSC-Progrés a l'ajuntament de Coll de Nargó, Pilar Aubet, «les alçades màximes per a un poble d'aquestes característiques haurien de ser planta baixa més dos plantes més, que és el que s'havia fet fins ara, a excepció de sis edificis concrets que tenen més de 30 anys i que en el seu temps no es van adaptar a les normes subsidiàries».

Segons Aubet, la nova normativa s'ha fet per poder legalitzar l'edifici de l'Asseradora. Diu Aubet que «l'interès que té l'alcalde i el seu equip per legalitzar aquest edifici en litigi és desmesurat».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT