PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Seguí confia que el PS guanyi a Andorra la Vella i Escaldes

Podem torna a demanar el vot per als socialdemòcrates

Per Lara Ribas

Seguí i altres membres del partit fan campanya a l’avinguda Meritxell.
Seguí i altres membres del partit fan campanya a l’avinguda Meritxell. | MARICEL BLANCH

Podem Andorra confia que en les eleccions comunals del proper 15 de desembre el PS guanyi a la capital i Escaldes-Engordany. «Interessa que hi hagi un canvi radical sobretot a aquestes dues parròquies, ja que són les que aglutinen més població», va indicar el president de la formació, Joan Seguí, en declaracions a aquest rotatiu després que el passat dissabte Podem Andorra sol·licités a través del seu compte de Facebook el vot per als socialdemòcrates a les comunals. 

«El PS és l’opció més propera a nosaltres i després de mantenir-hi dues o tres reunions hem vist que hi ha bona sintonia», va justificar Seguí. De fet, Podem Andorra ha optat per mantenir la mateixa estratègia que a les eleccions generals perquè, en paraules del president de la formació, «era l’opció més òptima, ja que presentar-nos en solitari implica aconseguir un mínim de vots i dedicar un esforç molt important a la campanya». Així doncs, no van arribar a plantejar-se la possibilitat de presentar candidatura a cap parròquia, però en aquesta ocasió, més enllà de donar suport al PS, la formació té previst col·laborar en la campanya electoral. «Hi ha un grup de gent que està coordinant una sèrie d’accions», va indicar Seguí sense voler avançar-ne cap detall. 

El president de Podem Andorra va criticar que en aquests comicis hi hagi «molts partits de dretes amb un gran interès pel capital i per entrar a les institucions». Per això, el partit ha decidit demanar el vot per al PS i confia que sobretot guanyi a la capital i Escaldes-Engordany perquè sinó «perilla la privatització de molts serveis que ja té el poble». «L’any passat va ser l’alberg de la Comella i després pot venir el Centre de Congressos», va exemplificar Seguí. Tot i així, la formació té «ganes d’un canvi d’orientació política» a totes les parròquies.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT