PUBLICITAT

Encamp

L’FC Andorra posarà a prova el joc directe contra el Cornellà

Gabri Garcia creu que la victòria és possible perquè «els està costant fer-se forts a casa»

Per Anna Ribas

Ernest Forgas i Adrià Vilanova celebren un gol del davanter en el partit contra l’Ebro.
Ernest Forgas i Adrià Vilanova celebren un gol del davanter en el partit contra l’Ebro. | @fcandorra

Diuen que de mica en mica s’omple la pica, i més quan es parla de Segona B. El grup 3 de la categoria està tan igualat que entre els 25 i els 18 punts hi ha cabuda per 10 equips, és a dir, per mitja taula. I és que, tot i que semblava que la ratxa d’empats de l’FC Andorra el faria caure a la classificació, els tricolor són tercers empatats amb el Castelló i sumen 24 punts després d’aconseguir la primera victòria en cinc partits dissabte passat contra l’Ebro. Demà s’enfronten al Cornellà i esperen continuar amb la dinàmica a domicili. I és que, tot i ser conscients que fora de casa les coses es compliquen, els rivals no es troben gaire còmodes  al seu camp aquesta temporada.

Keita, Bessone i Palanca seran baixa de cara al duel, mentre que podran comptar amb Rai Marchan

«Intentar fer-nos forts a casa sempre és l’objectiu i fora volem sumar. Fins ara ho estem aconseguint, tret del primer duel contra l’Espanyol, no hem perdut més. Sabem que és un camp difícil i que venen en clara progressió però també hem vist que a casa està guanyant menys partits dels que havia guanyat en altres temporades. Tenim l’esperança que els està costant fer-se forts a casa», subratllava el tècnic Gabri Garcia. 

Respecte al rival va expressar que «és difícil perquè és un equip capaç de jugar molt bé al camp del Barça, que és un terreny molt gran i amb molts espais. Tinc la sensació que al seu entrenador li agrada fer un joc combinatiu i associatiu. Però, alhora, les dimensions del seu camp els fa difícil fer aquest tipus joc. Són capaços de jugar molt bé en les dues situacions i adaptar-se. Intentarem un joc més directe, a l’esquena dels defenses, amb més profunditat, segones jugades... Hem d’igualar la seva intensitat i concentració», exposava.

Garcia: «Donades les dimensions del camp, vindran a pressionar a dalt. Saben que intentem sortir des de darrere i forçaran el joc directe»

Així mateix, va indicar que un dels factors a tenir en compte demà és la recent millora de l’equip: «Esperem un partit molt difícil per la trajectòria que està seguint en aquests últims partits el Cornellà, que és bona. Són un bon equip que està en clara progressió: va fer un molt bon partit contra el Barça. A més, les dimensions del camp són petites i la gespa no és la millor de la categoria». Pel que fa a la possible estratègia que seguirà el rival, va valorar que «donades les dimensions del camp, ens vindran a pressionar a dalt. Saben que som un equip que intentem sempre sortir des de darrere així que crec que intentaran que fem un joc directe, que estem menys acostumats a fer-ho i, des d’allà, jugar la segona jugada». 

Les baixes

Els del Principat no podran comptar amb Moha Keita ni Fede Bessone per lesió. D’altra banda, Miguel Palanca ha rebut l’alta mèdica i podrà jugar amb una màscara, però el tècnic no l’inclourà en la convocatòria perquè el jugador no ha pogut entrenar amb l’equip durant les últimes setmanes. 

Qui tampoc no ha pogut sortir al camp tot i tenir l’alta és Rai Marchan. Tot i això, el més probable és que Garcia compti amb ell demà. «Ho valorarem, ha estat fora aquestes setmanes. En l’últim partit va estar a la banqueta i la intenció era donar-li minuts perquè pogués tornés a entrar amb l’equip però la lesió de Fede ens va portar a haver de fer canvis. El Rai és un jugador que ens dona molt equilibri i que s’adapta a qualsevol tipus de camp. Valorarem quina funció volem que faci la figura del sis però està disponible i segur que estarà amb l’equip», apuntava.

Copa del Rei

L’eliminatòria contra el Leganés es disputarà el 19 de desembre i Garcia vol jugar a Encamp: «Ens trobem còmodes jugant aquí, per les dimensions, perquè hi entrenem cada dia i perquè ens sentim com a casa. Ja veurem si la llum i els factors que valoraran tres o quatre dies abans del partit, són els adients. Creiem que sí que ho seran, volem jugar al Prada de Moles».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT