PUBLICITAT

DA vol fer espectacles i concerts a Soldeu

La candidatura aposta per dinamitzar la plataforma canillenca a nivell cultural

Per El Periòdic

Videomapatge de les Finals.
Videomapatge de les Finals. | MARICEL BLANCH

El grup demòcrata va anunciar ahir la seva intenció d’utilitzar la plataforma de Soldeu com a seu per a la celebració d’espectacles i concerts.
 D’aquesta manera, la formació política té previst invertir sis milions d’euros durant els pròxims quatre anys per aconseguir la dinamització de les infraestructures canillenques a través de l’esport i també de la cultura.  En aquest sentit, vol oferir videomapatges a l’hivern, similars als que es van fer durant la inauguració de les Finals de la Copa del Món el passat mes de març, així com la consolidació de projectes com l’edició hivernal de l’Esquella Walking Músic Festival. 
D’altra banda, el número 11 de la candidatura, Sebastià Plaza, va detallar que «des del partit creiem plenament en Ensisa com a motor econòmic de la parròquia i per això volem donar un gran suport als seus pressupostos». A més, Plaza va declarar que «estem segurs que la relació amb Ensisa continuarà donant molts fruits els pròxims anys». Així, DA vol seguir augmentant la notorietat de la plataforma de Soldeu i créixer a nivell cultural i esportiu.
Finalment, la formació demòcrata preveu crear una activitat per donar a conèixer les cases pairals de la parròquia amb l’objectiu de mostrar als turistes i residents com es vivia anys enrere.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT