PUBLICITAT

Ordino

Mortés creu que la victòria està entre En Comú i MovemOrdino

Apel·la al «vot útil» i Dolsa considera que és un símptoma de «por a perdre»

Per Joan Josep Blasco

Josep Àngel Mortés i Maria del Mar Coma a Arcalís
Josep Àngel Mortés i Maria del Mar Coma a Arcalís | Demòcrates

Diumenge és dia d’eleccions i les formacions polítiques encaren el tram final de la campanya. El candidat d’En Comú per Ordino, Josep Àngel Mortés, va valorar quin plantejament hi ha de cara als comicis després del que ha pogut copsar els darrers dies. Per al cònsol major de la parròquia, el triomf estarà entre només dues de les quatre llistes que es presenten, la seva i MovemOrdino. La resta, no les veu amb opcions.

Resol la qüestió després de comprovar com s’està portant la campanya i el que li han fet arribar els ciutadans. Mortés veu que són només dues les llistes les que aspiren al triomf. «És evident que vist en l’alçada en la qual estem, les coses es decidiran entre MovemOrdino i nosaltres», assegurava. Per aquest motiu demana el «vot útil» cap a la seva formació d’aquells qui tenen la intenció de decidir-se per X’Ordino o Terceravia. Un triomf els permetria tirar endavant «grans projectes per a la parròquia», després que «hem assentat les bases perquè la parròquia sigui un referent en turisme de neu i de muntanya». 

En canvi, valorava que si la victòria és per a MovemOrdino, «aquests projectes difícilment es podran aconseguir». Considera que la seva cap de llista, Sandra Tudó, cada cop que parla sobre les seves propostes «es contradiu», perquè els últims quatre anys «ens ha aprovat pràcticament el 100% del nostre programa». Això «porta a la confusió» dels electors, que «no entenen res». En canvi, «nosaltres som coherents».

Por a perdre

Les paraules de Mortés van ser força significatives per a Enric Dolsa, candidat a cònsol major de X’Ordino. Considera que és un símptoma que no les té totes per tornar al comú. «No m’estranya que ho digui. Estan molt nerviosos perquè veuen que perdran. La seva tàctica és intentar treure’ns vots amb la por que pot guanyar el PS», assenyalava Dolsa, però «la gent no es deixarà enganyar», considerant que no canviaran la seva opció de vot per les declaracions de Mortés. El candidat de X’Ordino remarcava que «tenen por a perdre», emfatitzant que «estan tan espantats que es pensen que ni entraran al comú», ja que «estan perdent com a mínim un 20% de l’electorat».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT