PUBLICITAT

DA referma la seva aposta per la proximitat a la Reunió de Poble

La formació política va detallar la reducció del deute aconseguida durant els últims 4 anys

Per El Periòdic

La candidatura taronja va anunciar ahir la seva intenció de fomentar la proximitat a la ciutadania si tornen a sortir escollits el pròxim 15 de desembre en les eleccions comunals. L’acte va comptar amb la presència de Xavier Espot. 
D’aquesta manera, el candidat a cònsol menor, Marc Casal, va afirmar que «volem tenir més proximitat amb el ciutadà, per això tractarem d’interactuar més amb ells a través de les xarxes socials, el cara a cara i les diferents trobades com un balanç anual o una reunió de poble anual». 
Tot seguit, el número 1 de la formació canillenca, Francesc Camp, va explicar que «l’objectiu d’aquestes reunions serà donar-li més informació a la població. Explicarem com ha anat l’any i detallarem el pressupost amb què comptarem. El ciutadà es mereix saber què fem amb els seus diners».
D’altra banda, Casal va recordar la feina feta en l’aspecte econòmic durant els últims 4 anys de legislatura al comú canillenc. Així, el número 2 del grup polític va apuntar que «DA ha fet un gran treball en el camp de les finances. Quan vam arribar vam patir la crisi econòmica del 2011 al 2014, amb 18 milions de deute. Ara ens trobem en una situació de deute de només 2 milions d’euros, el que significa que podrem tenir una capacitat d’inversió de fins a 25 milions d’euros sense incrementar els impostos. Som l’únic comú que ho ha aconseguit».
A més, Camp va recordar que «el nostre objectiu és fer una parròquia sostenible i atractiva, entenem que per ser atractius de cara al resident i al turista hi ha d’haver una gestió sostenible de la parròquia a l’àmbit social, econòmic i medi ambiental. A nivell turístic volem un turisme de poder adquisitiu alt que es gasti més diners en la parròquia i solucionar la desestacionalització».
Per últim, el candidat a cònsol major va tancar l’acte després de destacar els punts forts del seu programa polític i dir que «som l’opció més preparada per dur a terme una gestió òptima del comú de Canillo. Per gestionar la parròquia cal lideratge i visió estratègica, nosaltres tenim molt més clar el que proposem que l’altra candidatura i representem la millor opció possible per les eleccions comunals».
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT