PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

DA farà el primer parc específic per a gossos

L’espai tindrà elements perquè els animals juguin i puguin anar sense corretja

Per El Periòdic

Diversos candidats de DA a Escaldes-Engordany.
Diversos candidats de DA a Escaldes-Engordany. | Demòcrates

Demòcrates+Independents d’Escaldes-Engordany va informar ahir que un dels objectius del programa electoral consisteix a tirar endavant el primer gran parc del Principat específic per a gossos, que també servirà perquè puguin gaudir-ne els ciutadans que tinguin cans. El parc estarà situat al costat de l’aparcament del Fener de la parròquia i vol respondre a les demandes dels veïns a poder disposar d’un espai ampli on poder passejar els gossos i que aquests puguin anar sense corretja. 

«La gent que té gossos a Escaldes feia molt de temps que demanava una zona específica on poder portar la seva mascota, que compti amb prou espai perquè l’animal pugui córrer i on també aquelles persones que tenen gossos es puguin socialitzar entre elles», va explicar la candidata a cònsol menor, Núria Barquín. 

Espai equipat amb tots els elements

L’espai «s’equipararà amb elements perquè els gossos es puguin exercitar i jugar, amb l’avantatge que no hauran d’anar lligats i que podran córrer», va comentar Barquín. La número dos de la candidatura va ressaltar que, «a banda dels ciutadans d’Escaldes, també en podran gaudir la resta d’amos amb gossos del país». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT